Jenny Schiltz, Een Nieuwe Fase Is Begonnen

Een Nieuwe Fase Is Begonnen

Door: Jenny Schiltz

26 december 2022

Kejraj Opmerking: Dit is zeer interessant voor Jenny om te delen wat zij op dit moment heeft. Want de afgelopen nacht zag ik in de droomtoestand wat leek op een enorme ring van licht die op Moeder Aarde bij de Evenaar was geplaatst, en de lichtgolven breidden zich uit naar het noorden en zuiden, en bedekten de hele planeet. Dit is de tijd dat ook de fysieke verandering begint.

Jenny: Ik wil een kort bericht sturen over het grote nieuws dat de geest deelde.

Op de zonnewende ging de wekker van mijn man af, waardoor ik uit een diepe slaap werd gewekt, maar niet volledig wakker werd. Terwijl ik bleef hangen in de schemering, proberend me vast te grijpen aan de flarden van de nachtelijke dromen, voelde ik me aangetrokken, opgeroepen.

Ik volgde de vertrouwde trekkracht en bevond me op een schip. Mijn team was aanwezig, en ze begroetten me met een luid “Gelukkige verjaardag!”.

Ik keek ze verward aan en zei: “Ik ben niet jarig.”Ze lachten en zeiden: “Je zult deze dag markeren als de dag die veel zal veranderen in je leven.”

Ik was in de war; mijn menselijke geest verzon scenario’s over hoe mijn leven zou veranderen. (Win de loterij! Ja, graag! lol) Mijn hoogste aspect zwaaide me toe en zei: laat het me je zien… “Felicitaties zijn op hun plaats.”

Ze liet me een raster zien dat oplichtte en volledig verankerd was op de aarde. “Het is klaar; waar jij en anderen zo lang aan gewerkt hebben is klaar. Dit raster draagt een hogere frequentie, een hogere elektrische stroom waardoor veel van de ziel zich in het lichaam kan verankeren. Velen zullen deze tijd markeren als de tijd van herboren worden.”

Terwijl ze dit zei, werd mijn lichaam geëlektriseerd en bedekt met kippenvel. Zij die er klaar voor zijn zullen zich diep in hun belichaming bevinden. Dit zal in fasen gebeuren – eerst de download, dan de zuivering van wat niet strookt met de ziel, dan de verankering/belichaming van wat gedownload is. Dit zal steeds opnieuw gebeuren totdat het voltooid is.

Ik vroeg hoe lang dit proces zou duren en ik kreeg te horen dat het van persoon tot persoon zou verschillen. Het hangt af van wat er gezuiverd moet worden en hoeveel weerstand men heeft tegen het nieuwe. Elke download van onze ziel vereist dat we loslaten wat niet langer op één lijn ligt.

Wanneer ik dit proces aanvoel – voelt het als een heerlijke, ongelooflijke ontvouwing (hoewel het fysieke uitdagingen kan hebben). We zullen beetje bij beetje ons ware zelf ontdekken en ons blijven bevrijden van de beperkende grenzen van onze geloofssystemen en verplichtingen.

Ik kreeg te horen: “Wees weer een pasgeborene; bekijk alles met verwondering. Laat los wat je denkt te weten, en laat de waarheid door je heen komen; zonder oordeel. Sta open voor alles.”

“Je bent magie in een rijk dat vergeten is dat het ook magie is.”

Het was echt een mooie boodschap. Deze periode houdt elk jaar ongelooflijke licht- en groeimogelijkheden in; dit jaar is echter nog krachtiger, nu we onze belichamingservaring verdiepen. Dank aan allen die het licht hebben vastgehouden en verankerd; ieder van ons is nodig en zo waardevol.

Ik stuur jullie allemaal veel liefde en zegeningen. Ik waardeer iedereen die deze boodschap deelt, want velen zijn verborgen op sociale media.

Jenny Schiltz

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org

Terug naar pagina Diverse Berichten