Ancient Awakenings, “Verwacht wonderen”

“Verwacht wonderen”

KaRa (Pleiadisch vertegenwoordiger) en Yeshua gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op op 18 december 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

KaRa

Ik ben KaRa. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn in deze gedenkwaardige veranderende tijden waarover je hebt gesproken, het momentum dat in dit land, de Verenigde Staten voor Amerika, gebeurt, evenals in vele andere landen over de hele wereld. Want dit zijn heldere, ingrijpende veranderingen die plaatsvinden, allemaal om de Grote Omschakeling tot stand te brengen en om datgene te leiden wat jullie hebben gehoord, genaamd De Gebeurtenis of De Verandering, of de Zonneflits. Dat leidt er allemaal toe.

Maar daarvoor zit je in de overgang. De transitie die nu gaande is. De transitie die naar veel veranderingen leidt, sommige van die veranderingen zijn nieuwe technologieën die overal wordt uitgebracht. Deze technologieën komen eraan. Het komt. Het is op veel gebieden al ver gevorderd.

Veel van de Raden waarover we hebben gesproken, de Aardse Raden, de Galactische Raden, deze hebben gesproken over het vrijgeven van deze nieuwe technologieën, deze nieuwe energieën, deze nieuwe medische inzichten die het medische begrip van vandaag te boven gaan, voorbij de allopathische geneeskunde die tegenwoordig wordt uitgeoefend.

Maar er zal geen sprake meer zijn van uitoefenen. Het zal echt zijn. Het zullen degenen zijn die weten wat ze doen en het niet in twijfel trekken. Omdat dit technologie is die op komst is en verder gaat dan alles wat deze wereld op dit moment heeft.

Maar het komt eraan. Het wordt vrijgegeven. Eerst langzaamaan, maar daarna, zoals met alles, krijgt het steeds meer vaart. Er worden overal centra gepland om deze technologie naar buiten te brengen, deze ‘med-beds’ zoals jullie die noemen. Ze zijn de voorlopers van de hemelse kamers, de hemelse geneeskamers waarover je ook hebt gehoord, sommigen hebben die kamers zelfs bezocht in hun lichtlichaam of in hun astrale lichaam. Zij zijn echt. En ze komen steeds meer naar buiten.

Deze technologieën zijn gebaseerd op bewustzijn. Bewustzijn en trillingsfrequentie werken samen en brengen de veranderingen teweeg, of de herstructurering binnen de DNA-processen waarover je hebt gehoord, het brengt letterlijk het DNA terug naar waar je het wilt hebben, naar de situatie voordat het werd veranderd, voordat het werd veranderd van het uitgebalanceerde DNA waar jullie allemaal in horen te zitten en een uitgebalanceerde DNA-structuur hebben. Vergeet niet dat het veranderen van het DNA om meer DNA toe te voegen, meer dan de dubbele helix, wat een en ander opnieuw verbind met elkaar. Dit alles komt eraan.

De reden dat ik dit nu ter sprake breng en de reden dat James dit eerder ter sprake bracht in jullie discussie is omdat we jullie nu willen – wij, zijnde alle Galactics, de Opgevaren Meesters, de Agarthanen, al jullie Gidsen die werken met jou, je Hogere God Zelf, iedereen die met jou werkt, wil dat je nu begint om meer en meer te delen als je in staat bent, als de situatie daarom vraagt. Deel. Wees open. Wees niet bang om over deze dingen te spreken. Deze nieuwe technologieën. Net zoals president Trump hierover sprak in 2016. Hij gaf hints in die richting. Hij noemde het zelfs bijna direct dat deze technologieën degene die je nu hebt zouden worden vervangen. Dus jullie farmaceutische bedrijven zullen er niet meer zijn. Jullie ziekenhuizen zoals jullie die nu kennen, zullen er niet meer zijn. Het is de verandering. Het is de omschakeling waar jullie allemaal hebben verwacht, op gewacht. Heb niet het gevoel dat het niet komt. Voel op geen enkele manier boosheid dat het nog niet is gebeurd. Want het is allemaal een proces. Een proces dat gewoon moet gaan zoals het nu gaat. Omdat de mensheid op dit moment niet klaar is om van tevoren te worden overspoeld met deze veranderingen. Onmiddellijke veranderingen zijn op dit moment niet mogelijk. Het zal even zo zijn. Maar voor nu, weet dat het zo is, een overgang, waar alles in de richting van licht beweegt. Licht en liefde en hoger bewustzijn. Dit is waar jullie allemaal naartoe gaan. Dit is wat er gaat komen.

Volgend jaar, we geven geen voorspelling, maar verwacht volgende jaar wonderen. Dat is wat er gebeurt. Wonderen, wetenschappelijke wonderen. Wetenschappelijke en spirituele wonderen. Velen zullen dit als wonderen beschouwen. Jullie zullen weten dat het anders is. Weet het voor wat het is. Je zult het kennen als de combinatie van wetenschap en geest die samenkomen. Dat is waar jullie technologie naar neigt. En ja, technologie kan voor het kwade worden toegepast, het kan worden gebruikt door de duistere krachten. Net zoals het tot nu toe is geweest. Maar de tijden veranderen. Je beweegt voorbij de duisternis. Je beweegt je steeds meer volledig in het licht. Dus verwacht wonderen.

Ik ben KaRa en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Dat jullie in de richting van deze overgang blijven bewegen en het hele proces zich verder uit laat spelen.

En ik verlaat nu dit kanaal voor een ander die deze groep wil toespreken en al diegenen die resoneren met deze woorden.

Vrede en liefde zij met jullie allemaal, mijn broeders en zusters.

YESHUA 

Ik ben Yeshua. En ik kom nu even kort om jullie voor te bereiden op de veranderingen van dit komende jaar. De veranderingen die komen, zelfs in deze volgende week waar jullie naar toe gaan, dit is jullie Kerstperiode.

Omdat jullie nu geen kerstconferentiegesprek hebben, wil ik kort even binnenkomen en de betekenis van Kerstmis delen, waar het werkelijk om draait. Het is een beetje een traditie dat ik op deze manier dit komt delen.

Weet dat in de kersttijd alles draait om vrede, liefde, eenheid en delen met elkaar. Ja, het geven van geschenken en het ontvangen van geschenken hoort erbij. Maar het gaat zoveel verder dan dat. En het is zeker zover voorbij de dag van mijn geboorte.

Want zoals velen van jullie weten, was dit niet de dag van mijn geboorte, maar het is de dag van de geboorte van het Christusbewustzijn. Als je het zo bekijkt, wordt elke kerstperiode het Christusbewustzijn opnieuw geboren in jullie allemaal, in ons allemaal.

Daar gaat het hier om. Vrede komt naar de wereld. Liefde verspreidt zich overal. Overal. Zie het zo. Voel het zo.

Voel de liefde op kerstochtend als je ‘s ochtends opstaat. Begin die liefde, die vrede, die eenheid te delen. Deel het met iedereen waarmee je in contact komt. En als het alleen je familie is, voel het dan met hen! Deel het met hen! Want dat is waar deze kersttijd over gaat, met elkaar delen, met elkaar zijn.

In vrede zijn, in liefde. en heb op geen enkele manier het gevoel dat de duisternis die daarbuiten is, deze dag, deze kerstdag, kan binnendringen. Want op die dag, ook al proberen ze hun veranderingen naar voren te brengen, worden ze gedwarsboomd, vooral op die dag. Omdat er zoveel liefde en vrede wordt verspreid over de planeet, zelfs voor degenen die kersttijd niet vieren zoals jullie het kennen, zelfs zij vieren het in hun hoger bewustzijn. Omdat het allemaal één samenkomt is op die dag.

Dat is alles wat ik op dit moment wil zeggen. Voel de vrede. Voel de liefde. Voel de verbinding van eenheid met de ander, met de hele mensheid. De mensheid komt bewust samen in liefde en vrede.

Vrede voor de wereld!

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen