Ancient Awakenings, “Jullie staan nu aan de vooravond van de grootste veranderingen in jullie geschiedenis”

“Jullie staan nu aan de vooravond van de grootste veranderingen in jullie geschiedenis”

Sananda en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op op 15 januari 2023.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Sananda

Ik ben Sananda. Ik kom in deze tijd om bij jullie te zijn, in deze tijden die grote veranderingen blijven brengen in jullie leven, in het leven van je dierbaren, in het leven van je vrienden, je familie, in al degenen die om je heen zijn.

Er komt verandering. Verandering staat voor de deur. En jullie hebben je allemaal voorbereid op deze veranderingen. Je hebt je levens lang voorbereid op deze veranderingen en nu zit je er middenin. Precies aan de vooravond van de grootste veranderingen die over deze aarde zullen komen in jullie hele geschiedenis. Alles waar je naartoe hebt gewerkt, waarvoor je hebt getraind en je hebt voorbereid, ligt nu voor je. Het is niet ver weg meer dat je de grote veranderingen in je leven gaat zien, maar het zijn veranderingen waar je klaar voor was, waar je doorheen kunt gaan en die je kunt weerstaan. Terwijl anderen, die niet ontwaakt zijn zoals jij, het veel moeilijker zullen hebben om te begrijpen wat er gebeurt, waarom het gebeurt.

En dat is waar jullie binnenkomen. Jullie, de Lichtstrijders, degenen die niet alleen het Licht dragen, maar het Licht overal delen en verspreiden. Zelfs in je dagelijkse momenten gedurende je hele leven heb je dit Licht verspreid zonder zelfs maar te weten dat je het doet. Maar je doet het, omdat jij het Licht bent, jij bent de liefde, jij bent de waarheid. Je brengt de waarheid naar buiten op elke denkbare manier op dit moment, vanuit en via veel verschillende bronnen.

De waarheid, het Licht, schijnt nu door. Door het donker. Het kan niet langer worden tegengehouden in de duisternis, zoals de duistere krachten nu al vele duizenden jaren proberen te doen, de waarheid in de duisternis vasthoudend, jou in de duisternis vasthoudend. Je niet toestaan om je bewust te worden van de waarheid, je bewust te worden van wie je bent, waarvoor je hier werkelijk bent. Je terug houden. Je binnen de programma’s houden. Maar niet langer.

Want jullie gaan verder dan de programma’s. Je komt uit het slop van de driedimensionale illusie en erkent dat het inderdaad precies dat is, een illusie. En als je doorgaat met je dagelijkse bezigheden, realiseer je je dat het inderdaad slechts een illusie is en dat je er niet langer in hoeft te worden genesteld, erin vastgehouden te worden.

En in jullie eerdere discussie over bewustzijn en vibratie, inderdaad alles is bewustzijn en vibratie. Er is niets anders. Het leven is begonnen met vibratie, met lichte vibratie. En vibratie is wat het hele universum in beweging blijft houden. Vibratie en bewustzijn veranderen voortdurend. Daarom kan je niet worden verteld wanneer deze dingen gaan gebeuren, omdat het alleen gebeurt op basis van veranderend bewustzijn en vibratie. Op elk moment is er een nieuwe trillingsverandering die een nieuwe bewustzijnsverandering teweegbrengt.

En zo veel op dit punt, mijn vrienden, is het leven aan het veranderen. Het is zich aan het aanpassen. Het evolueert. En het evolueert dankzij jou. Jullie, de Lichtstrijders die het Licht overal delen en verspreiden. Het is dankzij jullie dat de duistere krachten nu de strijd verliezen. Niet alleen de slag, maar de hele oorlog. De oorlog die zij zijn begonnen en die jij beëindigt. Bekijk het in dat opzicht. Het is een strijd tussen Licht en donker, goed en kwaad. En je wint niet alleen deze oorlog, je hebt hem al gewonnen. Het moet gewoon als een overwinning worden gezien, goed bevochten.

Ik ben Sananda. Ik verlaat jullie op dit moment in vrede, liefde en eenheid. En dat je blijft bewegen tijdens je dagelijkse activiteiten en het Licht zowel bewust als onbewust over de hele planeet zal verspreiden. Want dit is het begin van de Grote Omschakeling.

One Who Serves

Om, mani, padmé, hum; om, mani, padmé, hum; zoem, zoem. Groeten aan jou! Een die dient. We weten niet of Shoshanna bij ons is. Is ze bij ons of niet?

JoAnna McConnell – (SHOSHANNA: ( JoAnna’s Hoger Zelf, gechanneld door JoAnna

Nee, maar ik weet niet of ze gaat opduiken, ik sta klaar.

OWS: Goed dan. Als ze wil opduiken staan we voor haar klaar en we moedigen haar aan om dat te doen.

Dus geen bericht. Wij staan klaar voor vragen als die er zijn.

Gast: Ik heb een vraag.

OWS: Ja?

Vraag: Ik weet niet zeker of dit een goede is, maar als ik de Med-Beds zie, als iemand binnenkomt voor genezing van een voet en ze hebben bijvoorbeeld een plaat in hun voet. Hoe werkt dat? Wordt dat verwijderd of opgelost?

OWS: Dat is het precies, ja. Het zal worden opgelost en vervangen door datgene wat zich in het DNA-geheugenproces bevindt, dat een afbeelding bevat zou je kunnen zeggen, een blauwdruk van het DNA in het lichaam in de perfecte staat van toen het in het lichaam begon, begrijp je? Dus ja, alles wordt verlicht. Alles kan worden verminderd, kan worden genezen. Ledematen kunnen teruggroeien zoals je hebt gehoord. Zelfs je tanden als ze zijn vervangen of een verandering hebben ondergaan, dat zal allemaal worden teruggedraaid en je volledige gebit zal er weer voor je zijn. Het centreert rond elk deel van het lichaam.

Dit is technologie van een hoger niveau waar degenen hier op Aarde niet op konden komen. Dit kwam van jullie broeders en zusters uit de lucht. Het is tot op zekere hoogte tegengehouden maar het wordt over de hele planeet vrijgegeven als het moment aanbreekt om te beginnen met het vrijgeven van deze dingen. Het komt. Zijn er er nog andere vragen?

Gast: Dank je.

OWS: We hebben Shoshanna niet gevraagd of ze iets toe te voegen heeft? Niet zo veel. Oké.

Joanna : Ze is er niet.

OWS: Heel goed.

Gast: Ik heb een vraag.

OWS: Ja?

Vraag: We waren aan het praten tijdens onze discussie over wat er op dit moment in Californië gebeurt. Eerst waren er vorig jaar grote branden en nu is er massale regen en overstromingen. Ik ben nieuwsgierig om te weten: is dit een combinatie van de White Hats die de staat schoonmaken, of was dit ook gerichte weeraanpassing door de slechterikken, zal het uiteindelijk worden gebruikt door de goeie mensen? Kunt u hier alstublieft wat licht op werpen?

OWS: We kunnen je niet rechtstreeks vertellen of het het een of het ander is. Maar we kunnen jullie vertellen dat er een combinatie is van wat hier gebeurt. Die dingen die de duistere probeert te doen, de Witte Hoeden, of de Lichte kant werkt ze tegen. Ze weten wat er gaat gebeuren voordat het gebeurt en ze zijn klaar om tegen de duistere krachten te werken. Dat is wat er gebeurt. Er is zoveel dat wordt gecontroleerd door de duistere kant zullen we zeggen, door de kliek, dit alles in die staat waar je het over hebt, en de Krachten van het Licht, de Alliantie, weten hiervan en doen er alles aan om deze plannen van de duistere kant te voorkomen.

Het gebeurt, en het zal blijven gebeuren. Alles wat er gebeurt, onthoud het, gebeurt met een reden. Het maakt allemaal deel uit van het plan, het grotere plan. Zelfs als het misschien niet zo lijkt zoals het zich voordoet. Het maakt allemaal deel uit van het grotere plan van de Krachten van Licht die winnen. Oké?

Gast: Dank je.

Gast: Mag ik een vraag stellen?

OWS: Ja.

Gast: Kun je ons vertellen wie deel uitmaken van de Krachten van het Licht? Zijn het mensen? Zijn het buitenaardse wezens? Is het een mix van beide?

OWS: Al het bovenstaande en nog veel meer. Je hebt geen idee van de Lichtkrachten die hier bij betrokken zijn. Het gaat verder dan menselijk en het gaat zelfs verder dan Galactisch en Agarthanen. Het gaat verder dan dat. Er zijn veel Krachten die voor het Licht werken. Zelfs de Schepper Zelf maakt er deel van uit.

Shoshanna: We willen iets delen.

OWS: Ja, graag.

Shoshanna: Lieverd, mogen we iets delen?

Gast: Hallo, Shoshanna! Bedankt voor je deelname! Ja.

Shoshanna: Ja. Jouw vibratie roept ons altijd beste Broer. We zullen zeggen, beste broeder, dat jij een kracht van licht bent. Daarom hebben jullie jezelf Lichtwerkers genoemd, Lichtdelers, Lichtdragers, omdat jullie een Kracht van Licht zijn. En als je denkt dat dat iets buiten jezelf is, ook al zijn er velen die het Licht delen, die het Licht schijnen, die het Licht gebruiken, jij bent een van hen. Beschouw jezelf als onderdeel van de Krachten van het Licht. Namasté.

OWS: Ja. Heel goed. Jullie worden ook wel de Laarzen op de Grond genoemd. Dat maakt allemaal deel uit van de Alliantie die samenwerkt. Zijn er nog andere vragen?

Gast: Ja. Ik vroeg me af of je hier een beetje licht op kunt werpen. Een paar maanden geleden zou Trump naar voren komen met deze enorme aankondiging. Iedereen stond met ingehouden adem te wachten. Het leek iets te zijn over het online ruilen van kaarten, virtuele trainingskaarten. Hij zei ook iets meer over het presidentschap. Maar wat ik me afvraag, veel mensen hebben de hypothese dat hij is overgenomen door het duister, of wat dan ook. Maar wat ik me afvraag is, was er iets dat hem van het spoor af bracht van een aankondiging die zou moeten gebeuren, en moest hij toen een andere weg inslaan? Of wat was de situatie met deze ruilkaarthandel?

OWS: Gewoon misleiding. Dat is alles. Misleiding. Iemands aandacht van het ene gebied naar het andere verplaatsen, waardoor ze denken dat iets niet zo was.

Gast: Oh oké. Heel goed. Zoals voor de cabal, of zoiets.

OWS: Ja. Zie het als een goochelaar die magie gebruikt. Niet de magie van vroeger, maar de magie die ze vandaag de dag gebruiken, wat ze magie noemen, wat eigenlijk niet zo is – het is bedrog. Maar ze gebruiken misleiding om dat te doen, zie je?

Gast: Oké, geweldig. Dank je.

OWS: Ja. Shoshanna? Heeft Shoshanna hier iets aan toe te voegen?

Shoshanna: We willen iets delen. Mogen we delen?

Gast: Ja, graag.

Shoshanna: We hebben het antwoord van One Who Serves niet gehoord. De technologie is vaag. Dus we zullen ons perspectief hierop geven als dat mag. Zoals wij het begrijpen, doet Trump dingen om de duistere in verwarring te brengen. Dus creëerde hij dit idee van handel om iets van hem kopen om de duistere in verwarring te brengen. En dat deed het. Maar we raden jullie aan om, als je het echt wilt weten wat de boodschap is, om nogmaals naar zijn toespraak te luisteren. Het ging diep, het ging over vrijheid, het ging over vrijheid van meningsuiting, het ging over het fundament waarop jullie land is gesticht. Dus hij leidde de aandacht van de duistere af. Namasté.

Gast: Geweldig. Dank je.

OWS: Ja. Zoals we al zeiden, misleiding. Heel goed. We zijn er klaar voor. Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?

Gast: Gegroet.

OWS: Ja?

Vraag: Ik hoorde wat interessante informatie die beschreef dat de dingen zijn vertraagd vanwege een dreiging dat zogenaamd de duistere een wapen had dat letterlijk de hele planeet in ongeveer een week zou kunnen uitroeien en dat ze dreigden dat te gebruiken. En dat God persoonlijk kwam en zorgde voor het verwijderen van deze technologie van de planeet. Ik wilde vragen of je ons over dit incident mag vertellen en hoe het de evenementen van dit jaar gaat verbeteren. Dank je.

OWS: Alles wat we je hierover kunnen vertellen is dat, nogmaals, alles is precies zoals het moet zijn. Het maakt deel uit van het grotere plan. Dus concentreer je niet op die dingen van verschrikkelijke vernietiging en al deze dingen, want het kan niet gebeuren. Zoals je hebt gehoord kunnen kernwapens niet tot ontploffing worden gebracht, mogen ze niet tot ontploffing worden gebracht, zo geldt dat ook voor dit type wapen waar je het over hebt, dat zich meer in het astrale rijk bevindt. Dus het is op dit moment niet iets om op te focussen, want het is niet iets dat echt van belang is voor degenen hier op aarde. Het is meer een proces op metafysisch niveau dan op fysiek niveau. Oké? Dat is alles wat we er nu over kunnen zeggen. Focus er niet op.

Shoshanna: We willen iets delen.

OWS: Ja. Alsjeblieft.

Shoshanna: Mogen we iets delen, beste broeder?

Gast: Ja. Dankjewel zuster.

Shoshanna: Beste broeder, er zijn er velen die over jullie planeet waken. Jullie planeet is een planeet die moet overleven binnen de structuur van het universum en daarom zijn alle dingen die jullie planeet zullen vernietigen als het ware afgesloten. One Who Serves zei dat de atoombommen nooit zullen afgaan. Ze zijn uitgeschakeld. Ze kunnen geen nucleaire lading produceren. Ze zijn uitgeschakeld. En dit is allemaal doelgericht, zie je. Wat je in gedachten moet houden, is dat er veel wapens beschikbaar zijn om je planeet te vernietigen. Maar ze mogen niet worden gebruikt vanwege de impact op de Melkweg, de impact op de andere planeten.

Het is alsof je, als je je voet eraf zou schieten, nog verder zou kunnen lopen ? Je zou dus moeite hebben met lopen.

Dus het is hetzelfde in de Melkweg. Als we de Aarde vernietigen, lijdt de Melkweg daaronder. Het is veel groter dan alleen een wapen. Het is het voortbestaan en de continuïteit van de hele Melkweg en daarbuiten. We hopen dat dit helpt. Namasté.

OWS: Ja. En we zouden hier willen toevoegen dat de duistere krachten vele, vele malen zijn tegengehouden van het vernietiging van deze planeet, vele malen, door de Alliantie waar we het over hadden.

Zijn er nog andere vragen zijn voordat we het kanaal vrijgeven?

 Geen vragen meer, heel goed. Shoshanna, heb je een afscheidsbericht?

Shoshanna: We willen ons verontschuldigen voor onze afwezigheid. We konden de omgeving waarin Deze zich bevindt niet beheersen, en het is erg moeilijk voor ons om onze gedachten over te brengen in een omgeving als deze. We bieden onze excuses aan en we kijken ernaar uit om weer op de stoel te zitten tegenover One Who Serves, die ons de grote kracht en energie geeft om onze gedachten door te laten. Namasté.

OWS: Heel goed. Dan sluiten we hier af, ga door met het schijnen van jullie Licht overal en bij elke gelegenheid die je hebt.

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de Ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen