Ancient Awakenings, “Je hebt mijn Zwaard van Waarheid, gebruik het nu”

 “Je hebt mijn Zwaard van Waarheid, gebruik het nu”

Aartsengel Michael gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op op 22 januari 2023.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Aartsengel Michael

Ik ben Aartsengel Michaël en ik kom op dit moment om de waarheid te brengen. Maar wat nog belangrijker is, om je de waarheid te brengen zodat je hun kunt bevrijden, zodat je de mensheid kunt bevrijden.

Je hebt mijn Zwaard van Waarheid. Je hebt het altijd al in je gehad. Zoals ik eerder heb gezegd, kwam je naar hier vele levens geleden met mijn zwaard naar deze uitdrukking op Aarde. Het werd je geschonken voordat je zelfs maar voor de eerste keer incarneerde. Dat wisten jullie waarschijnlijk allemaal niet. Het is er altijd geweest. Nu kun je het zwaard opheffen. Je kunt het opheffen en om jezelf heen zwaaien en alle resterende psychische banden verbreken die jou nog steeds vasthouden aan deze driedimensionale uitdrukking, de driedimensionale illusie in deze wereld. Want het is precies dat, een illusie. En jij doorbreekt die illusie.

Terwijl je met het zwaard om je heen zwaait, weet dan dat je de illusie doorbreekt. Je verbreekt de banden. Ze houden je niet langer vast, als je het gelooft. En wanneer je van nu af aan twijfel in jezelf ondervindt, hef dan mijn zwaard op en zwaai het rond en verbreek wat je ook maar aan twijfel vasthoud. Want jij bent de uitdrukking van de God Bron op deze planeet, ieder van jullie.

In feite, elke levensvorm op deze planeet is de uitdrukking van de Goddelijke Bron erin, zonder uitzondering. Zelfs de duistere krachten die het duister in zich proberen vast te houden omdat ze de waarheid in zich niet kennen. Ze weten alleen datgene hoe ze zijn geprogrammeerd om het te geloven van ontelbare eonen geleden toen dit allemaal begon, toen het donker zich scheidde van het licht. Het duister is voorbestemd om terug in het licht te worden getrokken, of voor altijd gescheiden te worden van dat licht.

Vertrouw steeds meer op jezelf naarmate de overgang verder gaat. Vertrouw op jezelf om diegenen te zijn die hier kwamen om de Systeem-Openbrekers te zijn, om diegenen te zijn die de Grote Omschakeling naar voren brengen. Weet dat jullie degenen zijn, en de vele miljoenen en miljoenen die zich ook in dat stadium van ontwaken bevinden, of meer volledig ontwaakt zijn zoals jullie.

Worden er nog meer wakker? Ja zeker. Niet alleen voor degenen die nog niet ontwaakt zijn, maar voor degenen die al ontwaakt zijn zullen er nog veel meer onthullingen van de waarheid naar buiten komen.

Jullie zijn nu allemaal in die uitdrukking van het leven, het volledige leven om je heen. Voel het leven volledig om je heen. Voel het optillen. Voel de natuur. Voel de God Bron om je heen en in je, elk moment dat je je er bewust van kunt zijn. En hoe meer je je er op dat moment van bewust bent, hoe meer je je er het volgende moment weer bewust van zult zijn, en weer, en nog eens. Totdat je uiteindelijk voorbij het punt bent gekomen waarop je jezelf niet langer tegengehouden zult voelen. Je zult weten dat je aan het einde van de film bent gekomen, het einde van de show, het einde van de illusie en het begin van de nieuwe realiteit die jullie allemaal aan het creëren zijn.

Want dit is jouw wereld. Dit is jouw creatie. En als je klaar bent met deze creatie en dit jouw wereld is, ga je naar een andere wereld, en naar een andere, en naar nog een. Want dat is wie je bent, ieder van jullie.

Jullie zijn mijn uitdrukking op deze planeet. Ik kan het niet doen. Ik kan mijn Zwaard van Waarheid niet sturen naar degenen die er niet klaar voor zijn om het te ontvangen, alleen jij kunt dat doen.

Dat betekent niet dat je de waarheid deelt met degenen die het niet willen horen, alleen maar als ze erom vragen. Alleen als ze er klaar voor lijken te zijn kun je de waarheid delen. Verspreid dan het licht. Gebruik dan het zwaard, jouw zwaard. Niet alleen mijn zwaard, maar nu jouw zwaard. Omdat je nu weet dat het al die tijd van jou is geweest.

Want ik heb het je inderdaad geschonken, wetende dat je nu naar deze tijd zou komen. Vele duizenden en duizenden jaren later zou je naar dit moment komen, dit moment waarop je dat zwaard kunt trekken en het kunt gaan gebruiken, terwijl je heel goed weet dat het jouw Zwaard van Waarheid is. Zwaai ermee met bewustzijn. Zwaai ermee met gewaar zijn. Zwaai ermee met de wetenschap dat je de waarheid in je hebt en dat je hier bent om het wijd en zijd te delen.

Ik ben Aartsengel Michaël. Ik verlaat jullie nu op dit moment. Maar weet dat ik altijd bij je ben om dat zwaard nieuw leven in te blazen als je voelt dat het iets van zijn kracht heeft verloren. Maar weet dat het zijn kracht niet heeft verloren, want dat kan het niet.

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen