Ancient Awakenings, “Jullie zijn de Scheppers van de illusie”

“Jullie zijn de Scheppers van de illusie”

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op op 8 januari 2023.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Ik kom om bij jullie te zijn in deze tijd, in deze tijd zoals de illusie waar jullie het over hebben gehad. De illusie die snel steeds meer vervaagt. Omdat jullie, de Lichtwerker gemeenschap, de Lichtstrijders, jullie zijn degenen die het vervagen van deze illusie creëren, omdat jullie ook de scheppers van de illusie zijn. Jullie allemaal hebben dit systeem gecreëerd en jullie halen dit systeem nu ook allemaal naar beneden als de Systeem Openbrekers.

Dit systeem wordt wijd opengebroken. Want vrijheid, jullie soevereine vrijheid komt terug naar de hele mensheid, naar iedereen die er klaar voor is. Zal iedereen er klaar voor zijn? Waarschijnlijk niet. Maar jullie die zich hebben voorbereid en hebben gewerkt naar deze exacte tijd in de geschiedenis en nu op het punt staan om de Grote Omschakeling door te voeren.

De Grote Omschakeling waarover gesproken is als De Event, de Zonneflits, dat alles is nu in een stroomversnelling. Het komt in een stroomversnelling. Dit komt door het creatieve vermogen van jullie allemaal. De God Bron in ieder van jullie die deze grote veranderingen teweegbrengen die nu plaatsvinden. Achter de schermen gebeurt er nog veel.

Maar zoals je vaak hebt gehoord, alleen voor degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen ben je je bewust van wat er voorbij de illusie is. Je bent je bewust van de werkelijkheid die je aan het creëren bent. En jullie creëren deze realiteit. Het is van jullie. En net zoals je de realiteit van de derde dimensie creëerde, creëer je nu de realiteit in de vierde dimensie en in de vijfde dimensie, en zelfs hoger dan dat terwijl je verder gaat. Want jij bent de Schepper in jou. Jij bent de Bron. De Bron is de Schepper.

Dus sta jezelf nu toe om verder te gaan door deze overgang. En weet dat het gewoon een overgang is van het ene bewustzijnsniveau naar een ander bewustzijnsniveau. Van de ene werkelijkheid naar een nieuwe werkelijkheid. En zoals je al vaak hebt gehoord, kan niets het op dit moment stoppen. Het heeft een geheel eigen dynamiek gekregen. En het maakt niet uit wat de duistere krachten blijven doen terwijl ze doorgaan met het uitvoeren van steeds dezelfde programma’s, hetzelfde plan keer op keer. Jullie, de Lichtwerkers en Lichtstrijders kennen dit plan. En terwijl zij proberen hun plannen naar buiten te brengen zijn jullie hen vele stappen voor. Jullie, het collectieve bewustzijn van deze planeet zijn hen vele stappen voor.

En het is waar, er zijn er die er geen deel van uitmaken, of zich er niet van bewust zijn, die niet zo wakker zijn zoals jullie dat zijn, maar dat is ook aan het veranderen, aangezien er overal lichten gaan branden in zoveel individuen over de hele planeet. En nogmaals, zullen ze allemaal wakker worden? Nee. Waarschijnlijk weer niet. Maar er zijn er genoeg om de enorme omwenteling voort te brengen die eraan komt en die deel is van deze uitdrukking, zelfs nu terwijl ik tot jullie allemaal spreek.

Dus blijf vertrouwen. Blijf vertrouwen in het plan, ja. Maar nog belangrijker dan dat, vertrouw op jezelf. Vertrouw op jezelf om diegene te zijn waarvoor je naar hier kwam. Jullie zijn degenen zoals je zo vaak hebt gehoord van One Who Serves, wees de Ene. Jij bent die Ene. Jullie werken samen om de Ene te zijn, om de grote Bron te zijn van al het leven op deze planeet, dit zonnestelsel, deze melkweg en voorbij sterrenstelsels. Wees jezelf. Zoals het liedje luidt: ‘Let It Be .’ Laat het zijn, wat het ook is en weet dat alles wat er overal om je heen gebeurt geen invloed heeft op jou, tenzij je het toelaat. Want angst bestaat niet, ook al blijven de duistere krachten dat idee van angst verspreiden. Jullie zijn daar voorbij gegaan en jullie hebben je gerealiseerd dat angst slechts een uitdrukking is. Gewoon een uitdrukking die je tegenhoudt, omdat ze hebben geprobeerd je tegen te houden. Maar jullie zijn hun grootste angst, dat jullie jezelf zouden ontwaken en alle anderen om jullie heen wakker zouden maken!

Dus ga door met deze overgang, mijn vrienden. Blijf er doorheen bewegen. Ga door met dit ascentieproces. En, nog belangrijker, geloof in jezelf terwijl je er doorheen gaat. Geloof in jezelf, nogmaals, jij bent de Ene.

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.

One Who Serves

Om, mani, padmé, hum; om, mani, padmé, hum, hum, hum. Groeten aan jullie! One Who Serves is er weer om te dienen. En misschien hebben we Shoshanna. We weten het nog niet. Maar we zullen zien.

We hebben op dit moment geen bericht voor jullie. Maar als je vragen hebt, kunnen we je vraag beantwoorden.

Maar voordat we dat doen, willen we nog één ding zeggen. We willen tegen jullie allemaal ‘Gelukkig nieuwjaar’ zeggen! Omdat dit een prachtig nieuw jaar is waar je naar toe gaat. Het zal niet zozeer geweldig zijn voor iedereen, maar het is geweldig voor degenen die de ogen hebben om te zien en de oren om te horen en weten dat je steeds meer en meer tot de waarheid komt .

De waarheid van je eigen makelij. Het is dus waar dat jullie degenen zijn die jullie eigen waarheid creëren. Hoe jouw waarheid naar binnen gaat, is hoe jouw werkelijkheid zich buiten jezelf en in jezelf uitdrukt.

Dus weet, terwijl je door dit jaar gaat en getuige bent van gebeurtenissen die gaan gebeuren. Veel verschillende aankondigingen die nog steeds naar buiten komen, en veel dingen die deze wereld in veel opzichten op zijn kop gaan zetten.

Want de illusie die je al zo lang kent gaat definitief weg. Net zoals in de ‘Wizard of Oz’, Kansas is going bye-bye. En Kansas is natuurlijk jullie driedimensionale expressie. Het verandert, het verandert snel. En jullie zijn degenen die niet alleen getuige zijn van deze verandering terwijl het gebeurt, maar jullie zijn degenen die het voortbrengen. Oké?

We zeiden dat we geen bericht hadden maar we hadden toch een kort bericht.

Wij staan klaar voor jullie vragen als je die heeft. Je kunt de telefoons weer unmuten.

Gast: Ik heb een vraag.

OWS: ja?

Vraag: Kun je ons misschien een kleine hint geven over de timing, aangezien we al een hele tijd wachten op een aankondiging. Ik vroeg me af of we er dichtbij zijn.

OWS: Het hangt ervan af over welke specifieke aankondiging je het hebt. Als je het hebt over een wereldschokkende aankondiging, dan misschien niet. Maar als je een reeks verschillende aankondigingen verwachtte die grote veranderingen teweeg zouden brengen, dan sta je precies op het punt daarvan, het begin van dat wat er gaat komen. Het momentum bouwt zich op. Het momentum van de storm zullen we zeggen. En jullie weten allemaal wie zei dat ze de storm waren.

Dus dat momentum komt vrij snel samen. Dus je zult met een reeks aankondigingen beginnen die naar buiten komen. Aankondigingen die de bevolking grote waarheid zullen brengen.

Zelfs de bevolking die nog slaapt, omdat sommige van deze aankondigingen hun systeem zodanig zal schokken dat ze bijna direct wakker zullen worden, althans tot op zekere hoogte. En dan zijn zij degenen die zich tot jullie zullen gaan wenden, de ontwaakten. Zij zullen zich tot jullie wenden en je om meer informatie vragen. Dat is wat gepland is.

We zullen zien hoe het allemaal uitpakt. Maar er kan op dit moment geen tijdsbestek worden gegeven, omdat het een veranderend systeem is en een veranderend plan terwijl het verder gaat. Oké?

Gast: Ja. Dank je.

OWS: Ik weet niet of Shoshanna er is en iets wil toevoegen.

JoAnna McConnell ( JoAnna’s hogere zelf is Shoshanna)

Ze komt er niet doorheen. Sorry.  ( JoAnna is elders en neemt telefonisch deel )

OWS: Heel goed. Dan gaan we verder. Zijn er nog andere vragen?

Gast: Ik heb een vraag over de verkiezingen in Arizona waar Katie Hobb gouverneur werd. Ik vraag me af of dat geregeld en voorbij is, of dat er wat vuurwerk en verbazingwekkende dingen komen om die gestolen verkiezing ongedaan te maken.

OWS: Weet je nog dat we de een analogie gebruikten in de oudejaarsbijeenkomst, we zeiden “de wisseling van de wacht komt eraan?”

Gast: Ja.

OWS: Dat is een hint terwijl we verder gaan. Oké?

Gast: Ik bid. Ik hoop het. (Lacht)

OWS: Ja. Zijn er nog andere vragen?

Gast: Ik heb er een.

OWS: Ja?

Gast: Ik heb een simpele vraag: wordt Donald Trump voorzitter van het Huis?

OWS: Ten eerste, het staat ons niet vrij om te zeggen hoe de zaken zullen verlopen. Maar we kunnen alleen maar zeggen dat ze uitgespeeld zijn. Ze spelen zich uit tot het punt waar de illusie, waar je het over hebt gehad, en waar we het al een tijdje over hebben, aan het wegvallen is. Het vervaagt snel. Dus dat deel van de illusie waar je naar hebt gekeken, voor zover de regering hier in dit land, maakt deel uit van de wisseling van de wacht, waar we het hier over hebben. Oké?

Gast: Oké.

OWS: Zijn er nog andere vragen?

Gast: Ja. Er is wat informatie op het internet te vinden over de rol van het Hooggerechtshof en dat ze voor een deel hiervan op de proppen zullen komen, ik vroeg me af of dat echt een haalbare optie is dat we enige actie van het Hooggerechtshof zullen zien?

OWS: We zouden willen zeggen dat je geduld moet hebben. Wees geduldig en wacht gewoon op de resultaten die naar voren komen, op welke manier ze ook naar voren worden gebracht. Veel meer kunnen we er echter niet over zeggen, want we willen de verrassing niet bederven. Maar het is ons ook verboden om mede te delen over evenementen die eraan komen voordat ze er daadwerkelijk zijn. Oké? We kunnen alleen hier en daar hints geven.

Gast: Oké, bedankt.

OWS: Ja. Verder nog iets voordat we het kanaal vrijgeven?

Heel goed. Dan zijn we klaar voor dit moment. Zoals altijd waarderen we de mogelijkheid om deze berichten aan jullie door te geven, om dit begrip, deze begeleiding naar voren te mogen brengen. Weet dat, als we deze begeleiding naar voren brengen.

En weet, terwijl we deze begeleiding naar je toe brengen, je dit in jezelf opneemt, en op een gegeven moment zul je die begeleiding ook naar anderen brengen, onze plaats innemende zou je kunnen zeggen. Dat is alles.

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de Ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen