Daniel Scranton, De Neergeschoten Ufo’s Boven Noord-Amerika

De Neergeschoten Ufo’s Boven Noord-Amerika

Gechanneld door: Daniel Scranton – 15 Februari 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

Wij zijn ons zeer bewust van de zogenaamde UFO’s die op verschillende plaatsen in Noord-Amerika zijn neergeschoten, en wij zijn ons ook bewust van de wilde speculaties die binnen de nieuwe tijdgemeenschap zijn ontstaan over wat deze objecten werkelijk waren. Wij willen dat jullie allemaal begrijpen dat jullie lucht gevuld is met ruimteschepen uit de hele melkweg en uit andere dimensies, en wij willen ook dat jullie er zeker van zijn dat niemand een ruimteschip heeft neergeschoten. Dat iets een UFO is, maakt het nog geen ruimteschip.

Dit waren allemaal door mensen gemaakte vaartuigen die werden neergeschoten. We hebben nog meer goed nieuws over dit verhaal. Dat de reguliere media en overheidsfunctionarissen, inclusief het leger, praten over de mogelijkheid dat ze buitenaards zouden kunnen zijn geweest, is heel goed voor jullie allemaal die willen dat de e.t.s. opschieten en hun schepen laten landen. Jullie worden voorbereid op die ervaring. Zachte onthulling gebeurt, en het zal blijven gebeuren. Er zal minder gelachen blijven worden om het idee van buitenaards leven onder degenen die meer in de hoofdstroom opereren dan jullie allemaal doen.

En nogmaals, de gemiddelde persoon die zich niet veel met deze dingen bezighoudt, wordt voorbereid. Degenen onder jullie die er klaar voor zijn moeten natuurlijk wachten tot jullie medemensen klaar genoeg zijn voor die ervaring, maar jullie krijgen nog steeds jullie eigen ervaringen met e.t.s en met echte ruimteschepen, en jullie zijn ook allemaal een stap dichter bij die ervaringen gekomen. Dus je ziet, het is allemaal goed nieuws, en je hoeft je geen zorgen te maken over de wilde speculaties die gaande zijn onder degenen die samenzweringstheoretici zijn en geloven dat zij te allen tijde de enige waarheid hebben over wat er werkelijk aan de hand is.

Sterker nog, we raden je aan om iedereen te negeren die lijnen begint te trekken tussen verschillende gebeurtenissen die geen enkel verband met elkaar hebben. Je moet je concentreren op jezelf en je bereidheid tot e.t.-contact. Je moet je concentreren op wat je nog moet loslaten en op de plaatsen in jezelf waar je je vibratie nog moet verhogen. Wat jullie willen is een harmonieuze planeet waar mensen en e.t.s. naast elkaar kunnen leven en waar ruimtereizen voor iedereen beschikbaar zullen zijn. En wat jullie niet dichter bij die werkelijkheid zal brengen, is met de vinger wijzen en speculeren over wat de cabal vandaag doet, of wat ze gisteren deden, of wat ze morgen zullen doen.

Blijf je concentreren op jezelf, op wat je moet opruimen, wat je moet vergeven, wat je moet loslaten, en je zult voortdurend dichter en dichter bij die tijd komen waar de echte schepen kunnen landen, en je kunt worden herenigd met familieleden van daar buiten in de sterren. Wij zijn zo blij jullie deze boodschap te brengen omdat het een boodschap is om jullie te laten weten dat jullie nog steeds goed op weg zijn, en dit is weer een volgende stap op weg naar de toetreding tot de galactische gemeenschap in een officiële hoedanigheid.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org

Terug naar pagina Diverse Berichten