Jenny Schiltz, Nieuwe codes komen binnen van de Zon !

Nieuwe codes komen binnen van de Zon!

door Jenny Schiltz, 19 januari 2022

In mijn meditatie gisterochtend kreeg ik van de Raad van Licht waarmee ik werk, een bericht door om met iedereen te delen. Twee wezens deelden hun informatie en er was veel opwinding bij.

Het Eerste raadslid:

Velen hebben het gevoel dat het aardse systeem en de mensheid verloren zijn en niet in staat zullen zijn zichzelf te herstellen. Er zal de komende tijd veel informatie zijn om deze veronderstelling te bevestigen. We willen graag met u delen dat dit niet de waarheid is. Jullie aarde sterft niet en haar mensen ook niet. De mensheid en de planeet zullen deze overgang overleven.

Maar, als het creatieve potentieel van de mensheid ontspoort tot een catastrofe, van asteroïden, hongersnood, oorlog en andere catastrofale gebeurtenissen, zal deze overgang voor iedereen veel moeilijker worden gemaakt.

Met de intensiteit en frequentie van de informatie die naar de bevolking komt is onderscheidingsvermogen moeilijk maar van het grootste belang om te beheersen. We hebben ieder van jullie door de jaren heen aangespoord om onderscheidingsvermogen te beheersen, om je waarheid onder de knie te krijgen. Dat was precies voor deze tijd. Want om met meer gemak door deze overgang te gaan, moet men in staat zijn om door de gefabriceerde werkelijkheid heen te kunnen kijken om de waarheid te zien. Om door de laag heen te kijken die er overheen is gelegd.

We hebben er bij ieder van jullie op aangedrongen om je hartruimte als gids te gebruiken, als je innerlijke plek om te centreren. We hebben jullie ook aangespoord om tijd in de natuur door te brengen om de verstoringen in het veld te helpen opruimen die het verband verbreken met je hoogste aspect en de Bron.

Nu dringen we er bij je op aan om je met de natuur te verbinden, niet alleen voor de helderheid, maar voor de verbinding zelf. Het raakvlak die zo’n interactie met de natuur en haar koninkrijken moeilijk maakte, is er niet meer. Het kon zichzelf niet handhaven in de vibrationele stijging van de planeet. Velen zullen merken dat ze zich meer verbinden met de voorheen onzichtbare koninkrijken van de natuur en door deze interactie genezen.”

(Het is belangrijk op te merken dat het raakvlak of laag die ons ervan weerhield om volledig met de natuur te verbinden, niet langer aanwezig is omdat het niet actief kon blijven in de toenemende vibratie van de wereld en haar mensen. DIT is waarom het zo belangrijk is om onze vibratie hoog te houden en om te genezen wat het lager maakt. Met onze eigen vibratie veranderen we de wereld.)

Het Tweede raadslid nam vervolgens het woord:

De zon zal zeer actief blijven terwijl je verder gaat in deze overgang. Er is veel activiteit in de zon die niet herkenbaar is door jullie instrumenten, maar de gevoeligen onder jullie zullen deze energieën voelen.

De informatie die wordt verzonden bevat niet langer alleen ontwakende en herinnerende codes, maar bevat nu codes voor uw volgende stappen.

Elke persoon draagt codes in zich die moeten worden geactiveerd, “aangezet” wanneer de tijd rijp is. Die tijd is nu. Jullie zijn een nieuwe fase ingegaan op persoonlijk en planetair niveau die grote verschuivingen teweeg zal brengen binnen het microniveau van jullie wereld. Het macroniveau zal worden beïnvloed worden wanneer genoeg (mensen) hun micro niveau hebben veranderd.

We vragen of elke persoon zijn of haar focus naar binnen trekt. Wat kun je doen om je leven meer in lijn te brengen met je waarheid? Dit is de belangrijkste vraag die op dit moment gesteld moet worden. Wacht niet tot de wereld op één lijn ligt met jou, maar stem je liever af op jouw waarheid, je weet het, laat de wereld doen wat hij wil.

De codering die naar voren komt activeert de volgende stappen van deze reis, maakt het wakker in jou, maar het is door jouw afstemming dat deze activering actie en richting wordt. Het is door actie dat je de informatie verankert in iets tastbaars.

Het is je misschien opgevallen dat velen een alomtegenwoordig onbehagen en angst voelen. Dit kan worden geïnterpreteerd als inkomend onheil of somberheid. Sterker nog,  je zult in je media een bevestiging van doem en gloem vinden,  Hoewel dat niet de reden voor het onbehagen is, tenzij dat het gewenste resultaat is dat je wilt creëren.

Het onbehagen is je indicator dat iets in je persoonlijke wereld niet op één lijn ligt. Er kan iets zijn dat moet worden gezien, begrepen of een actie die moet worden ondernomen. Dit wordt versterkt naarmate je de codes ontvangt die je wakker maken voor je volgende stappen.

Om te begrijpen wat het onbehagen je vertelt, is het essentieel om je geest tot rust te brengen en ervoor te zorgen dat je zo helder mogelijk bent. Als je geest en lichaam, zowel fysiek als etherisch bezig zijn met alles waar de wereld wilt dat je aandacht aan schenkt zal het veel moeilijker zijn om je volgende stappen te ontcijferen. Dit is waar het handhaven van de integriteit van je energetische veld en het verbinden met de natuur je enorm zal helpen.

(Ik vroeg me af hoe dit mensen het gevoel kon geven dat ze geen verbinding met zichzelf hebben gemaakt of het proces van zelfverheerlijking zijn begonnen, dit werd beschreven alsof er een brandalarm afgaat dat je alleen kunt voelen, niet kunt horen. Dit kan potentieel erg overweldigend zijn, als je dit begrijpt wordt onze interactie met mensen gemakkelijker.)

Velen van jullie zullen vol energie zitten en ideeën hebben en bevestigingen ontvangen. Dit is met name voor degenen die het gevoel hadden dat hun reis in een vast patroon zit. Anderen zullen hun potentieel beginnen te begrijpen en wat hun hart vasthoudt. Velen zullen zich afvragen : “Wat wil mijn ziel?”  (Dit kan anders zijn dan wat de mens zelf wil.) Als ze eenmaal een glimp opvangen van deze waarheid, zal het hun taak zijn om door de beperkingen te gaan die door een ‘vaste wereld’ zijn gecreëerd.

Deze codes die van de zon binnenkomen worden met tussenpozen verzonden zodat er tijd is voor integratie tussen elke activering. Tegelijkertijd zul je merken dat de zon ook een verhoogde activiteit vertoont die kan worden gecategoriseerd. Het kan zijn dat er een patroon tussen de twee zit.

Er is veel opwinding en vreugde omdat het bereiken van deze fase van ascentie een verwachte gebeurtenis was. We willen dat je weet dat je geliefd en geleid wordt. De volgende stappen van onze evolutie worden in jullie geactiveerd. Sta ze toe om zich in je hart te ontvouwen en adem ze dan tot bestaan in je fysieke vlak.

Ik heb de raadsleden bedankt voor hun bericht.

Vanmorgen was ik op Facebook en zag dit bericht van Jennifer Hoffman dat ze gisteren plaatste, op dezelfde dag dat ik de channeling ontving. Haar facebookpagina is te vinden onder Jennifer Hoffman op Facebook

Tekst Jennifer Hofman op facebook: “Vandaag hebben we weer een groot energie-evenement dat een hoogtepunt van dit jaar is, de verandering van de maanknopen naar Stier/Schorpioen, iets dat elke 1,5 tot 2 jaar plaatsvindt in cycli van 19 jaar. Op 14 april 2003, dat is de laatste keer dat we de maanknopen in deze positie hadden en ik wijs erop omdat we toen begonnen aan de actieve fasen van deze ascentiecyclus.

Daarvoor gebeurde het op de achtergrond en later werd het meer openbaar. Het is het jaar waarin ik voor het eerst contact kreeg met Aartsengel Uriël (in oktober) en ik begon te schrijven en channelen, net als Karen Bishop en anderen die pioniers waren in het ascentiewerk. We maken de cirkel rond in die cyclus en beginnen een nieuwe. Vanaf vandaag is de start van ascentie 2.0 cursus.

Dit is een mooie bevestiging van wat de Raad zei. We zijn een nieuwe fase van Ascentie ingegaan. Ik hoop dat het goed met je gaat en dat je elke dag meer van wie je bent op het diepste niveau omarmt.

Dank aan alle steun en deel dit werk. Het betekent echt de wereld. Als je deelt, deel dan het hele bericht met de websitelink zodat anderen zich kunnen abonneren en mij kunnen vinden. Social media verschuift snel en profielen verdwijnen vaak.

Doe elke donderdag mee met de wekelijkse Aura Reiniging , waar je aura wordt gezuiverd, geheeld en van energie wordt voorzien en verzegeld.

Ontvang sjamanistische zuivering van energievlekken, dichtheden, velden en frequenties die je natuurlijke vibratie en stroom onderbreken. Wanneer je wordt geleid, word je geaard in het lichaam, worden er helende energieën gestuurd en worden je chakra’s vrijgemaakt van dichtheid, klaar om te vertrekken.

Vanaf $ 11,11 per maand, per persoon of huisdier, klik HIER.

Veel liefde en zegen voor jou en de jouwen!

Jenny

Terug naar pagina Diverse Berichten