Ancient Awakenings, “Jullie naderen het einde van de film”

Jullie naderen het einde van de film”

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 5 februari 2023.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn, op deze momenten die blijven evolueren en veranderen en het volgende moment brengen, en het volgende moment daarna. Het is een continu proces dat nooit eindigt.

Dit proces waar je in zit, dit ascensieproces op dit moment, houdt nooit op. Ja, je zult opstijgen. Je zult volledig door het ascensieproces gaan en op het punt komen waarop je ascendeert. Maar waar stijg je naar toe? Je stijgt naar het volgende niveau. Maar daarna is er nog een niveau, en nog een niveau, en nog een niveau. Het is een voortdurende reis, nooit eindigend. Nooit eindigend totdat je de Godheid opnieuw bereikt, de God Bron, en je volledig en compleet beseft dat jij die God Bron bent. Maar voor nu, zie de dingen niet zoals ze zijn, niet zoals ze in de illusie zijn, maar zoals jij wilt dat ze zijn, zoals jij ze creëert.

Weet dat de kliek, de duistere krachten, aan het einde van hun rijk komen. Ze kunnen niet stoppen wat gaat komen, ook al blijven ze het proberen. Ze gaan door met het ter sprake brengen van een ander deel van hun plan. Maar het volgende deel van hun plan zal het laatste zijn waar ze aan toe komen, misschien hun laatste ademtocht. Het is alsof hun schip vaart, en terwijl het vaart, zal het vernietigd worden omdat het zichzelf niet kan handhaven in de hogere trillingsfrequenties.

Jullie zijn in staat jezelf in stand te houden in die hogere frequenties omdat jullie je trilling hebben verhoogd, in tegenstelling tot de duistere krachten die de trilling in zichzelf laag blijven houden en proberen deze laag te houden voor iedereen door angst, woede en wanhoop te gebruiken. Daar proberen ze iedereen in vast te houden. Maar daar verliezen ze de grip op. En steeds meer mensen trekken zich terug uit die greep. Ze proberen je tegen te houden, maar je trekt je steeds verder weg, jij, de collectieve jij. Het collectieve bewustzijn van de mens onttrekt zich aan hun greep.

Denk daar eens over na. Weet dat. Dat is wat er gebeurt en zal blijven gebeuren terwijl het leven zich blijft ontwikkelen en draait om de ervaringen die iedereen nu doormaakt. En ja, inderdaad, beschouw dit als een film, of een langlopende tv-serie zoals in jullie discussie ter sprake kwam. Een langlopende tv-serie waar geen einde aan komt. Ook al komt er een keer een einde aan. Het lijkt gewoon alsof er op dit moment geen einde aan komt.

Maar er komt een einde aan, en dan een nieuw begin. Een nieuw begin. In zekere zin creëer jij de nieuwe tv-serie. De serie die je wilt hebben. De serie die liefde, en leven, en gelach en vreugde in zich heeft. En geen angst, geen woede, geen wanhoop meer. Dat zijn de oude manieren. Dat is wat je had toen je je op je gemak voelde in de comfortzone van jou. Maar daar zit je niet meer lekker in. Jullie hebben je uit die comfortzone teruggetrokken en creëren een nieuwe comfortzone voor jezelf.

Willen mensen zich op hun gemak voelen? Ja, natuurlijk willen ze dat. Maar mensen moeten ook weten dat ze verandering in hun leven moeten aangrijpen en verandering moeten toestaan. En verandering, mijn vrienden, staat nu inderdaad voor de deur. Verandering die op een punt zal komen waarop het dat crescendo zal bereiken waarover zo vaak is gesproken. De cusp, het einde bereikend, hoe je het ook wilt zien. Het einde van de film, of het einde van deze tv-serie. Het komt. Je zit nu in dat proces. En jullie zijn op dit moment allemaal nodig om degenen te zijn die de waarheid naar voren brengen op welke manier dan ook.

Ik weet dat we hier keer op keer over blijven praten over het verspreiden van de waarheid, maar daarvoor kwam je naar hier. Dat is wat jullie allemaal kwamen doen. Om eerst de waarheid in jezelf te vinden, om je in jezelf te herinneren wie je bent, en dan, als je kunt, de waarheid te verspreiden naar iedereen die bereid is om te luisteren. En als ze niet klaar zijn om te luisteren, ga dan verder.

Inderdaad, zoals in jullie discussie ‘vergeven, vergeten en verder gaan’ is op dit punt zo belangrijk. Dat is wat je moet blijven doen. Vergeef jezelf, vergeef anderen voor alles wat ze je hebben aangedaan, en vergeet het dan. Vergeet het verleden. Vergeet het, laat het gaan, hoe je er ook aan moet werken om op het punt te komen waar je in het moment bent, in elk gegeven moment vooruit gaan. En als je dat doet, laat je los. Je gaat verder. Doorgaand naar het volgende hoofdstuk in je film, of je tv-serie, of je boek, op welke manier je er ook naar wilt kijken.

Het is nu jouw creatie, niet de creatie van de duistere krachten die proberen je aan hun creatie vast te houden. Niet langer. Het is nu Jouw creatie.

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat je doorgaat met het loslaten van de oude programmering en de nieuwe programmering omarmt die nu in jou beweegt op dit moment.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen