Ancient Awakenings, “Wees in het moment waar je nu bent”

 “Wees in het moment waar je nu bent”

Sananda gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op op 29 januari 2023.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Sananda

Ik ben Sananda. Ik kom om bij jullie te zijn in deze tijd, deze tijden terwijl er grote verandering over je heen komt, over jullie planeet komt, over het collectieve bewustzijn van de mens heen komt.

Liefde stroomt voort, stroomt neer uit de hemel. Steeds meer, je merkt dat liefde in de vergelijking komt. Liefde die niet werd begrepen of niet gevoeld door zo velen over de hele planeet, maar nu komt het binnen. Het komt op verschillende manieren en wordt op verschillende manieren getoond. Het wordt getoond in eenvoudige vriendelijkheid van je broeders en zusters, van je buren, van je vrienden, je familie, wat het ook is. Het komt er nu aan. Je kunt het voelen naarmate het meer volledig over de planeet beweegt.

Ja, er is conversatie, veel conversatie, veel ongemak, aangezien de tijdlijnen inderdaad zijn verschoven en steeds meer uit elkaar gaan. Maar maak je daar geen zorgen over. Laat dat je niet tegenhouden. Wees in het moment waar je nu bent, en ga op elk moment vooruit. Want dat is de sleutel.

Dit is de sleutel om door deze transitie en ascentie te bewegen, om jezelf meer en meer in het moment te bevinden, het moment van liefde, liefde voor jezelf en liefde voor alle anderen om je heen. Dat is de sleutel. De sleutel die de deur naar het hart opent. En wanneer je de deur naar je hart opent, open je de deur voor anderen om zichzelf te vinden, om ook hun eigen sleutel tot hun hart te vinden.

Jij bent de uitdrukking van liefde voor de mensen om je heen. Jij bent het licht. Het stralende licht in de duisternis. En als je toestaat dat dat blijft gebeuren, als je toestaat dat je je goddelijke wil vast blijft houden… “Niet mijn wil, Vader, maar Uw wil geschiede.’ Als je dat steeds meer toestaat, dan ben je precies waar je op een bepaald moment moet zijn. En wanneer je daar op een bepaald moment bent, vind je jezelf en wie je werkelijk bent.

Dat is de uitdrukking waar jullie nu allemaal naar op zoek zijn. Om je volledig te realiseren, niet alleen om het te weten, niet alleen om het te geloven, maar om je volledig te realiseren dat jij de uitdrukking van God in jezelf bent, ieder van jullie.

Net zoals ik als Yeshua volledig besefte dat ik op een bepaald moment in mijn leven de uitdrukking was van de Godbron in mij. En toen ik me dat eenmaal realiseerde, kon ik het verspreiden onder mijn broeders en zusters, naar al degenen om me heen die klaar waren om mijn boodschap te horen. Maar het was niet mijn boodschap, het was de boodschap van mijn Vader die door mij heen kwam.

Net zoals wanneer je het gevoel van kracht in jezelf ondervindt en tegen de wereld kunt zeggen: “Ik ben God in mij.” Het is de God Bron in mij die het werk doet. En als je dat volledig begrijpt, als je een kan water kunt nemen, net als ik, en wist dat toen ik begon te schenken, het in wijn veranderde, van water in wijn. En ja, dat is inderdaad gebeurd. Maar het gebeurde alleen omdat ik geloofde in dat moment dat het zo zou zijn. Jij kunt hetzelfde, wat het ook is. Wat je ook wilt of nodig hebt in je leven, jij kunt het aan de wereld verkondigen dat het nu van mij is, als het inderdaad de wil van je Vader is, de wil van je Hoger God-Zelf, dan zal het zo zijn. Dus. Dat is hoe dit werkt. Zo gebeuren wonderen. Ze gebeuren alleen als je gelooft dat ze dat ze dat doen.

Dus vertrouw, mijn broeders en zusters, vertrouw op alles in je. Vertrouw op de kracht in jezelf om je grootste verlangens in je leven tot stand te brengen. En als je dat doet zul je merken dat de grootste verlangens werkelijkheid voor je worden. En door dat te doen, zul jij ook degene zijn die naar buiten gaat en het licht verspreidt en het licht deelt. Net zoals je hier kwam om te zijn, heb je je er vrijwillig voor aangemeld.

En nu is het moment. Het nadert nu heel snel, waar je geroepen zult worden, geroepen om je Vaders missie uit te voeren. Die tijd komt nu, waar het alleen zal zijn wanneer je jezelf in de hogere trillingsfrequenties bevind, het hoger bewustzijn binnenin je. Dat is de kracht, de kracht van liefde die nu, op dit moment, door je heen stroomt.

En wanneer je de behoefte voelt om die kracht in jezelf te vinden, vraag het dan gewoon. ‘Vraag en je zult ontvangen; zoek en gij zult vinden; klop en u zal worden opengedaan.” Omdat jij de Goddelijke Bron in jezelf bent die je dagelijks leven leidt. En hoe meer je dat gelooft, hoe meer het ook zo zal zijn.

Vertrouw op jezelf. Vertrouw op je medeburen om je heen, je broeders en zusters. Het zijn allemaal broers en zussen. Wees vriendelijk, wees zachtaardig, wees aardig voor hen, wees liefdevol , net zoals je voor jezelf zou willen.

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Maar weet dat ik, en vele anderen van jullie broeders en zusters die je van bovenaf begeleiden altijd hier zijn om bij je te zijn wanneer je ons aanroept.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen