Ancient Awakenings, “Hanteer je Zwaard van de Waarheid” 

“Hanteer je Zwaard van de Waarheid” 

Aartsengel Michael gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 19 februari 2023.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Aartsengel Michaël

Ik ben Aartsengel Michaël. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn in deze opwindende tijden waarin jullie je nu bevinden.

Ja, inderdaad, je kunt naar deze tijden kijken en ze niet zo opwindend vinden, of in ieder geval niet zoals je zou willen dat ze zijn. Maar pas op mijn vrienden, die tijden komen eraan. De tijden waar je van gedroomd hebt, naar verlangd hebt, komen inderdaad. En ze zijn niet ver weg. We zullen het woord ‘binnenkort’ niet zeggen, maar weet dat het nu in de nabijheid is, wat dat ook mag zijn voor jou, die term ‘nabijheid’, hoe je het ook wendt of keert.

Het is nu heel dichtbij, heel dichtbij. Niet zozeer de Zonneflits, hoewel die inderdaad ook nadert. Maar de Grote Omschakeling waar jullie nu mee bezig zijn, het grote begrip van de onthulling van de waarheid die eraan komt. Het komt uit zoveel verschillende richtingen en verschillende bronnen brengen deze waarheid naar buiten, of het nu intel- bronnen zijn of spirituele bronnen, channeling-bronnen, wat het ook is, het brengt allemaal de waarheid naar voren. En je ziet dit elke dag met je fysieke ogen en oren. Je hoort het.

Het is waar dat je niet alles kunt geloven wat je ziet en hoort, want er is een behoefte aan onderscheidingsvermogen. Dat is wat er in deze tijden nodig is, om te onderscheiden wat waarheid of geen waarheid voor jou is. Maar wat voor jou waarheid is, is niet zozeer waarheid voor een ander. Dus begrijp dat terwijl de tijdlijnen blijven verschuiven en veranderen. En ja, inderdaad, je creëert je nieuwe tijdlijn. Je creëert individueel een tijdlijn met je woorden, je gedachten, elk moment. En wanneer jullie als individuen de tijdlijn voor jezelf creëren, zijn jullie ook bezig met het creëren van de grotere tijdlijn voor het collectieve bewustzijn van de mens. Ja, er zijn er die proberen en zullen blijven proberen, om jullie tegen te houden, maar hun tijd is vluchtig. Ze zijn de strijd aan het verliezen en hebben inderdaad de hele oorlog verloren. De veldslagen mogen doorgaan, maar de oorlog is voorbij. De oorlog tussen goed en kwaad is inderdaad beëindigd. Het zit nu in dat proces en er zullen bepaalde gevechten zijn die zullen doorgaan.

Maar jij, met je Zwaard van Waarheid dat ieder van jullie heeft, je kunt dat zwaard hanteren. Hanteer dat zwaard waar het nodig is en breng de waarheid naar iedereen die bereid is om het te ontvangen. Hef gewoon je figuurlijke zwaard in jezelf op, figuurlijk betekent natuurlijk geen fysiek zwaard, maar het zwaard dat machtig in je is. En hanteer het! Gebruik het om te delen om elk andere persoon aan te raken die er klaar voor is. Sla ze met de waarheid. Sla ze met het Licht zodat ze de ervaring krijgen die jullie allemaal hebben gehad, de ontwakingservaring die jullie allemaal hebben gehad.

Want het is voorbestemd dat zoveel meer mensen elk moment blijven ontwaken terwijl ze nu vooruitgaan. En de duistere krachten proberen dat tegen te houden, ze proberen zoveel mogelijk vast te houden aan de oude tijdlijnen, de oude manieren, de driedimensionale illusie. Maar ze kunnen niet meer. Ze zijn inderdaad verslagen. En daar is het tijd voor.

Het is tijd voor degenen van jullie die naar hier zijn gekomen en zich vrijwillig hebben aangemeld om hier te zijn, om deel uit te maken van deze expressie en deze expressie te creëren om vooruit te komen. Het is tijd, het is nu jouw tijd, jouw tijd om het leven meer en meer te gaan ervaren zoals jij het wilt ervaren.

Maar wacht niet. Wacht niet op de Grote Omschakeling en de Grote Zonneflits. Wacht er niet op. Creëer het nu in de momenten die je hebt. Creëer je nieuwe leven. Maak de tijdlijn die je wilt. En inderdaad, nogmaals, terwijl je de tijdlijn voor jezelf creëert, ben je bezig met het creëren van de tijdlijnen waar alle anderen deel van gaan uitmaken.

Ik ben Aartsengel Michaël en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat je vooruit zal blijven gaan. Ga elk moment vooruit. Laat jezelf niet terugglijden. En als je toch achteruit glijdt, stap dan keer op keer naar voren, de ene voet na de andere. Vervolg de reis stap voor stap.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen