Ancient Awakenings, “Jullie creëren je eigen tijdlijnen”

“Jullie creëren je eigen tijdlijnen”

KaRa ( Pleiadische afgezant) gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 12 februari 2023.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

KaRa

Ik ben KaRa. Ik kom om bij jullie te zijn op dit moment; maar meer dan dit moment, deze vibratie.

Deze vibratie van bewustzijn neemt toe, wat nu over de hele planeet gebeurt. Velen van jullie kunnen dit niet zien of zijn zich hier niet volledig van bewust, want jullie zitten soms nog steeds verscholen in de driedimensionale illusie. Maar op andere momenten hebben jullie jezelf uit die illusie getild en zijn jullie meer naar de vierde dimensie gegaan, en soms, zoals jullie zojuist hadden tijdens de meditatie, naar de vijfde dimensie! Ja! Jullie hebben dit allemaal, op de een of andere manier ervaren, zelfs voor een moment, vanaf het moment dat je de gelukzaligheid van de vijfde dimensie voelde of ervoer, en wat je te wachten staat bij de deur naar de vijfde dimensie.

Ja, ik gebruik ‘de deur’ hier figuurlijk. Want je loopt niet zomaar door een deur. Maar je loopt door tijdlijnen. Dat is waar je nu naartoe gaat, je eigen tijdlijnen voor je uit creërend, het leven creërend, de ervaring creërend die je wilt. Dat is wat je hier kwam doen, eerst voor jezelf, om alle oude programmeringen los te laten, de oude patronen die je door deze illusie, deze afscheiding in de derde dimensie, zijn blijven vasthouden. Maar jullie gaan daar nu allemaal voorbij, laten dat allemaal los op verschillende punten, op verschillende momenten in je leven. Omdat je bewust bent, ben je je bewust van de multidimensionale werkelijkheid van jezelf.

En omdat je je bewust bent van die multidimensionaliteit, kun je op elk moment ontsnappen aan de derde dimensie. Ontsnappen aan de illusie. Ga verder dan de illusie. Verlaat de matrix. Je gaat het steeds meer verlaten. Je zult merken dat je er steeds meer buiten kunt blijven. Net zoals diegenen in de film ‘De Matrix’ dat ook konden doen, zich in de matrix bevinden, maar nog steeds in zichzelf. Dat is wat je doet in een andere dimensie. Want Neo en die anderen waren letterlijk in een andere dimensie, want diegenen die in de illusie werden vastgehouden, konden hen niet zien zoals ze werkelijk waren.

Net zoals degenen in jullie leven die in het programma van de driedimensionale illusie worden gehouden, niet volledig kunnen zien wie jullie zijn. Ja, ze zien de kopie er in voor zich. Maar ze kunnen de echte jij niet zien, tenzij je het ze laat zien. Dat is wat jullie missie steeds meer wordt. Jij laat het ze zien. Jij wijst ze de weg. Jullie zijn de Wegwijzers. Je hebt dit vaak gehoord: de Wegwijzers, de Systeem Openbrekers. Dat is wat je hier kwam doen, om de weg te wijzen.

Maar eerst moet je zelf de weg leren. Je moet alle programmering loslaten. En dat doe je vandaag nog steeds op deze momenten. Je laat nog steeds de oude programmering los, je laat de patronen los. Zij, de deep state/cabal hebben deze programmering naar jullie toe gebracht. Maar in je bewustzijn ben je nu steeds meer in staat te beseffen dat het gewoon programma’s zijn. En omdat je geprogrammeerd bent, weet je dat je jezelf kunt herprogrammeren. Dat doen jullie allemaal, door elke week bij deze bijeenkomst te zijn, week na week, maand na maand, jaar na jaar. Jullie zijn jezelf aan het herprogrammeren. En degenen die jullie hebben geholpen, met jullie hebben samengewerkt, helpen je daarbij.

Want je bent niet alleen. Dat ben je nooit geweest, dat zal je nooit zijn, tenzij je ervoor kiest om alleen te zijn. Het is jouw keuze, net zoals het jouw keuze is om de verbinding met het geheel te ondervinden, zoals je op deze momenten aan het doen bent. Het Alles.

Wanneer je je volledig hebt gerealiseerd dat jij de ene bent, of een deel van de ene, dan is de ene een deel van jou en daarom ben jij de ene. Weet dat. Als je dat volledig  gaat beseffen, is er niets dat je niet zult kunnen doen om het leven voor jezelf te creëren. Om het perfecte leven te creëren dat jij wilt.

Denk niet, zelfs niet op oudere leeftijd, dat dit het einde is. Want dit is niet het einde. Dit is slechts het begin, het begin van het Nieuwe Tijdperk, het Nieuwe Gouden Tijdperk van Gaia, en van jullie zelven in Gaia. Want je bent in Gaia. Je bent niet zomaar op haar. Je bent in haar. En zij is in jou.

Dus de volgende keer dat je de natuur in gaat, voel de verbinding met haar. Doe je schoenen uit. Voel de Aarde aan je voeten. Voel de verbinding met haar. Dat ze er voor je is, ze is er altijd voor je en is er altijd voor je geweest en zal er altijd voor je blijven. Zelfs als ze er klaar voor is om de driedimensionale expressie volledig los te laten. Dat is waar deze overgang waar jullie doorheen gaan om draait. Om jezelf en al degenen om je heen klaar te maken om met haar mee te gaan, met Gaia, terwijl ze meer wegdraait van de derde dimensie, naar de vierde, en dan uiteindelijk volledig naar de vijfde dimensie. En al degenen die nog steeds vasthouden aan de illusie van de derde dimensie zullen niet langer deel uitmaken van haar expressie.

Dit is geen doemscenario, dit is de realiteit. Dit is de realiteit van de bewustzijnsverandering die in de planeet plaatsvindt, en op de planeet, maar binnen de planeet. Denk daar eens over na. Overweeg dat terwijl je jezelf blijft in de verbinding met alles in jezelf.

Ik ben KaRa en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde, eenheid en verbondenheid met alles om je heen. Het hele leven is in jou en jij bent in het leven.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen