Ancient Awakenings, “Alleen als je het toestaat”

“Alleen als je het toestaat”

Sananda gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 27 februari 2023.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Sananda 

Ik ben Sananda. Ik kom op dit moment om even bij jullie zijn, gewoon om je te helpen meer te begrijpen over de veranderingen die overal om je heen zijn.

De veranderingen waar jullie doorheen gaan. De veranderingen die je buiten jezelf ziet. Of zelfs meer dan dat, de veranderingen die in je plaatsvinden terwijl je verbinding maakt met de buitenwereld, maar je bent steeds steviger in je innerlijke wereld.

Dus ja, je maakt deel uit van die buitenwereld. Je maakt deel uit van de driedimensionale expressie, maar je bent er ook gescheiden van, terwijl je jezelf toestaat er gescheiden van te zijn. Want het kan je niet langer beheersen, tenzij je het jou laat beheersen. De programmering kan jou niet langer beheersen, tenzij je je erdoor laat beheersen. Alles gaat voor je open als je het maar toestaat. Allemaal, zijnde de uitdrukking van de Ene Bron die te allen tijde door je heen beweegt.

Want jij bent de Ene Bron. Jij bent de Ene, altijd de Ene geweest. Dat herinner je je nu gewoon. Je herinnert je meer en meer wie je bent en omarmt de veranderingen zoals ze nu plaatsvinden terwijl je ernaar kijkt.

Zeker als je er steeds meer naar kijkt als een film, het gebeurt allemaal zodat je er volledig in tot uitdrukking komt, net zoveel als je jezelf toestaat. Maar je kunt je op elk moment er van terugtrekken. En velen van jullie, de meesten van jullie, zo niet jullie allemaal, hebben dat meer en meer gedaan en lieten jezelf niet opnieuw verstrikken of in de ban raken van de driedimensionale illusie. Omdat je weet dat het precies dat is: een illusie. Het wordt pas realiteit als je het realiteit geeft. De matrix is alleen echt als jij het toelaat om echt te zijn.

Dus vertrouw steeds meer op jezelf. Vertrouw op wie je bent. En weet dat alles naar buiten komt. Alle waarheid komt steeds meer naar buiten. En de uitdrukking van waarheid is overal om je heen en in je als je het toestaat. Jullie kennen allemaal de waarheid diep van binnen, ook al luister je naar het nieuws, kijk je naar video’s, zelfs als je dat doet, ken je de waarheid in jezelf. Het resoneert in jou. Zo weet je wanneer je iets hoort dat niet helemaal overeenkomt met wat je diep van binnen al weet. Het resoneert niet met jou. Vertrouw op die resonantie. Vertrouw het. Vertrouw erop dat je diep van binnen weet wat waar is en wat niet. Je hoeft het aan niemand anders te vragen, want zij vertellen je hun waarheid. Jouw waarheid is niet noodzakelijkerwijs hun waarheid, net zoals die van hen niet noodzakelijkerwijs de jouwe is.

Dus sta het toe. Sta de verschillen toe. En nogmaals, sta toe dat de veranderingen naar deze wereld blijven komen, want ze zullen de komende weken en maanden enorm toenemen, tot het punt waarop je de oude manieren misschien niet eens meer herkent, want je zult volledig uit de oude driedimensionale illusie verplaatst zijn naar de nieuwe realiteit die jullie creëren in de hogere dimensionale frequenties.

Dit alles is aan jou, en de collectieve jij, om vooruit te blijven gaan. Altijd vooruit gaan en jezelf niet toestaan om een stap terug te doen. Als je dat doet, weet dan dat het maar voor even is en je altijd de volgende stap weer vooruit kunt zetten. En nogmaals, vooruit.

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat je altijd vooruit blijft gaan.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen