Diverse Berichten

Diverse Berichten

Op deze pagina worden artikelen geplaatst met een diversiteit aan inhoud.

Keuze menu gesorteerd op naam:

Blossom Goodchild berichten

Jenny Schiltz berichten

Christy Wallace berichten over Lichttaal

James Gillland berichten (Eceti)

Ria Aurora Athena Asch berichten

David Wilcock berichten

Neal Donald Walsch berichten

Cobra berichten

Overige berichten

Blossom Goodchild berichten

Blossom Goodchild, De Federatie van Licht 21 januari 2023 Er … is/zijn/zullen altijd … schimmels zijn! Toch zal datgene waarover wij hebben gesproken op de voorgrond treden wanneer het de juiste tijd wordt geacht voor deze specifieke schriktactiek om op grote schaal te worden gepresenteerd, zodat het noodzakelijk lijkt dat iedereen binnen blijft.

Blossom Goodchild en de Federatie van Licht – 3 december 2022 Velen vragen of u ons kunt vertellen wat er aan de hand is met de dieren en insecten enz. die dagenlang in cirkels rondlopen. Kunt u ons hierbij helpen, alstublieft?

Blossom Goodchild en de Federatie van Licht – 30 oktober 2022 ‘de dingen’ staan op het punt om heel erg plakkerig (ongemakkelijk – V) te worden!

Blossom Goodchild – Channelt de Federatie van Licht – 18 september 2022 Goedemorgen. Nogmaals, ik laat het onderwerp voor deze chat in jullie bekwame handen.

Blossom Goodchild – De Galactische Federatie van het Licht – 7 augustus 2022

Blossom Goodchild, – De Federatie van Licht – 27 februari 2022 Hallo, mijn vrienden. Jullie hadden gelijk, het huis dat jullie voor me ‘kozen’ is inderdaad een Heiligdom! Ik voel me hier zo op mijn gemak. Dank U. Nu dan, het nieuws van een wereldwijde lockdown heeft de wereld bereikt, lijkt het.

Blossom Goodchild, – De Federatie van het Licht – 16 oktober 2021 Hallo daar! Ik tracht uit te stijgen boven de waanzin op onze Planeet, omdat ik weet dat we ons moeten richten op een schitterende toekomst, zodat die tot stand kan komen

Blossom Goodchild – Federatie van het Licht – 25 juli 2021 Ik had niet eerder tijd voor u, maar ik kijk er zeer naar uit om verder te gaan vanaf het spannende punt waarop we zijn gestopt toen we elkaar de laatste keer spraken. Kunnen we?

Blossom Goodchild – Federatie van het Licht – 19-6-2021 Federatie van het Licht: Een goede morgen ook aan u, Blossom, en aan alle Wezens op het Aardse vlak die hun weg hebben gevonden naar deze woorden

Blossom Goodchild 30-5-2021 Hallo, Jongens. Ik dacht dat ik jullie wel even kon bellen … kijken of jullie thuis zijn?

Blossom Goodchild, 7.2.21. Blossom: Goedemorgen Jongens. Wel, zoals u wellicht al weet, heb ik vorige keer een beetje ‘mijn hart gelucht’. Elke wolk heeft een zilveren randje. Meer dan 800 e-mails … allemaal vol van Liefde, maar ook met hoe zij zich voelen.

Blossom Goodchild 17/1 ’21 Welkom in een tijd die een keerpunt zal zijn in deze hele operatie van het ontmantelen van het duister, en het zien opkomen van de zon op uw Planeet wanneer die in het Licht komt.

Blossom Goodchild 10/1 ’21 Federatie van het Licht: Welkom, Blossom en ALLE Lichtdragers die hun Waarheid laten dóórstralen in deze bijzonder roerige, Op Zijn Kop tijden!

Blossom Goodchild- De Federatie van het Licht -22 april 2020 Een gechannelde boodschap van Blossom over de gebeurtenissen die aan de hand zijn en die nog gaan komen.

Blossom Goodchild- De Federatie van het Licht -21 maart 2020 Een gechannelde boodschap van Blossom over de gebeurtenissen die aan de hand zijn en die nog gaan komen.

Blossom Goodchild; De Federatie van het Licht, 11 augustus 2019 Een gechannelde boodschap van Blossom over het domino effect van de gebeurtenissen die komen.

Blossom Goodchild en de Federatie van het Licht, over de arrestatie leider kinderhandel. Een gechannelde boodschap van Blossom over de “gevolgen van” de arrestatie van de kinderhandel leider. 

Blossom Goodchild – Federatie van het Licht, het domino effect. Een gechannelde boodschap van Blossom over het domino effect van de gebeurtenissen die komen.

Blossom Goodchild – Federatie van het Licht – 5 augustus 2019 Een gechannelde boodschap van Blossom over het domino effect van de gebeurtenissen die komen.

Jenny Schiltz berichten

Jenny Schiltz, Nieuwe codes komen binnen van de Zon ! Jullie aarde sterft niet en haar mensen ook niet. De mensheid en de planeet zullen deze overgang overleven.

Jenny Schiltz, “Het verborgene blootleggen” In 2021 heb ik gezworen om het tot op de bodem uit te zoeken. Ik begon dagelijks te bidden om het mij te tonen. Ik vertelde Spirit dat ik er klaar voor was en dat ik nu de hulpmiddelen heb om alles aan te kunnen.

Jenny Schiltz, Een Nieuwe Fase Is Begonnen Ze liet me een raster zien dat oplichtte en volledig verankerd was op de aarde. “Het is klaar; waar jij en anderen zo lang aan gewerkt hebben is klaar.

Jenny Schiltz, Het onzichtbare obstakel op het pad van belichaming Ik ben net thuisgekomen van een geweldige en intensieve 8-daagse training waarin ik heb geleerd om Kambo – beoefenaar te worden. Kambo gebruikt de afscheiding van de Phyllomedusa bicolor kikker om een persoon op alle lagen van zijn wezen te genezen.

Jenny Schiltz, Nieuwe codes komen binnen van de Zon! Velen hebben het gevoel dat het aardse systeem en de mensheid verloren zijn en niet in staat zullen zijn zichzelf te herstellen. Er zal de komende tijd veel informatie zijn om deze veronderstelling te bevestigen.

Jenny Schiltz, Activering van oude codes die helpen met de Grootse Terugkeer Ik begon te dromen van oude beschavingen, in het bijzonder beschavingen die nog steeds het Goddelijke Vrouwelijke eren, codes in de aarde plaatsend om verzameld te worden wanneer de tijd er rijp voor was.

Jenny Schiltz, Eclipse-berichten Ik droomde dat ik leerde duiken. Ik werd helemaal in mijn natte pak en uitrusting gehesen. Er werd uitgelegd dat dit geen gewoon duiken was.

Jenny Schiltz, In de stroom stappen Het gaf zoveel duidelijkheid en begrip aan wat Spirit heeft gezegd: “Hemel en hel bestaan ​​op dezelfde plaats, het is allemaal afhankelijk van hoe je het leven bekijkt en het door je heen stroomt.”

Jenny Schiltz, Bericht van Merlijn over de veranderingen die plaatsvinden. Ik was vandaag bij Merlijn terwijl hij door de velden liep en wilde planten oogstte. Ik sprak met hem over wat er in onze wereld aan de hand was.

Jenny Schiltz, Oktober belooft een energetisch intense maand te worden! Er is een oproep aan iedereen om te vertragen, naar binnen te gaan en die ruimte en tijd te gebruiken om in te checken en te zien wat opgemerkt wil worden.

Jenny Schiltz, De verborgen piramides activeren Mijn reis naar Mexico, met name het eiland Cozumel, was gewoonweg geweldig. Zodra we aankwamen voelde ik een verschuiving, een opening, het was alsof ik een adem uitademde waarvan ik niet eens wist dat ik hem vasthield.

Jenny Schiltz, Bericht van het Paardencollectief Onlangs was ik bezig met het opruimen en helen van de aura’s van huisdieren die aangemeld waren voor een Aurazuivering toen een groep paarden naar voren stapte, dat waren geen paarden voor de Aurazuivering.

Jenny Schiltz, Samenvoegen met Alles wat je bent. Onlangs was ik op reis toen ik werd meegenomen naar een leeg landschap. Er was niets anders dan een groot helder kristal in de verte. Ik liep er naartoe en het begon licht in mijn hartchakra te pulseren.

Jenny Schiltz, Verborgen piramides ontwaken Ik kreeg piramides over de hele Aarde te zien. Ze waren verbonden met belangrijke hemelse aspecten in het universum. Tijdens bepaalde periodes van het jaar zouden de hemelen op één lijn liggen en de piramides activeren.

Jenny Schiltz, Boodschap van de Rivier We gingen een lang weekend kamperen bij een mooie rivier. Toen we aankwamen stroomde de rivier met een behoorlijke snelheid. Het was prachtig warm en zonnig.

Jenny Schiltz, Raad van Licht: Heel worden Ik was onlangs bij een vergadering met de Raad van Licht. Het was de grootste bijeenkomst die ik ooit heb bijgewoond. Het was alsof alle kleinere Raden bijeen waren gekomen en er waren heel veel toeschouwers.

Jenny Schiltz, een kort bericht over de energieën die de planeet binnenstromen. Terwijl deze energieën van buitenaf naar ons toe komen activeren ze wat reeds in ons is. Zoals een lichtschakelaar helpen deze frequenties ons om de codering in ons aan te zetten die onze goddelijkheid bevat en het pad naar ons hoogste weten, ons hoogste zijn en ons hoogste begrijpen.

Jenny Schiltz, Velen van ons zijn nu in een genezingscrisis. Ik werkte onlangs met mijn spiritteam en zij deelden mij mede dat velen van ons momenteel in een genezingscrisis verkeren. Een genezingscrisis is een term die wordt gebruikt wanneer iemand zijn pijn en trauma begint aan te pakken en deze aandacht veroorzaakt een trigger voor meer genezing

Jenny Schiltz, Boodschap van Jezus over de huidige Wereldse aangelegenheden Onlangs had ik een droom en interactie met Jezus die ik wil delen. In de droom liep ik buiten en in de zijstraat bij mijn huis was een gigantische gat in de straat. Het gat bevatte kokend borrelend teer.

Jenny Schiltz, Het valse zelfgevoel verbrijzelen Onlangs had ik een ontmoeting met de Raad en ze wilden dat ik informatie zou delen over de energie die nu naar de Aarde stroomt.

Jenny Schiltz, De grote Verschuiving is er Een paar weken geleden deelde Spirit mee dat we naar een nieuwe locatie gaan verhuizen. Een nieuw gebied van het hologram, van de simulatie.

Jenny Schiltz, Een bericht van Moeder Maria Ik doorzocht oude dagboeken en vond deze ongelooflijke ervaring die ik had opgeschreven en wil dat met je delen. Het was precies wat ik toen nodig had en ik weet dat sommigen van jullie het nu nodig hebben.

Jenny Schiltz, De Puls vanuit de Bron komt onze kant op Deze explosie of puls van de Bron vindt plaats wanneer de planeet met de laagste dichtheid in het universum (de Aarde) een nieuw niveau van aanhoudende hogere frequentie heeft bereikt bij de meerderheid van de bevolking.

Christy Wallace berichten over Lichttaal

Christy Wallace, Het 5e Element Alchemy, Weer Organisch Ik wilde nog een Code delen. Ik vind dat het een belangrijke is en verbonden is met de andere 3 (serie) berichten die ik heb gedeeld.

Christy Wallace, Portaal openen om ondersteuning te geven aan de energieën van specifieke elementen. Ik ontving een weten dat ik enkele Aardelementen moest downloaden om mijn wezen te helpen in balans te komen terwijl ik al deze prachtige energie-upgrades, activeringen, enz. ontving.

Christy Wallace, Gouden bewustzijn door verzoening Het is een interessant proces waarin Het Goddelijke via mij werkt! Ik hou van de eenvoud ervan aangezien het gewoon tot uiting komt in het weten wat te doen.

Christy Wallace, Het is tijd om te vliegen De metafoor die zo vaak word gebruikt over de rups, hij verpopt zich en veranderend dan in een prachtige vlinder kwam vanmorgen plotseling binnen om me te laten zien dat we onszelf in dit proces moeten zien als een MOOIE TRANSFORMATIE.

Christy Wallace, Vrijheid via vergeving levert Bevrijding op. Ik ben de Godin van vrijheid! Ik spreek via deze persoon met jullie over vrijheid en vergeving. Deze twee woorden gaan hand in hand. Je kunt geen vrijheid hebben als je niet vergeeft.

Christy Wallace, Lichtcodes – Nieuw Begin Nieuwe lichtcodes voor een nieuw begin, nieuwe frequenties die voortkomen uit de Zon.

Ontvangen bericht over Adem en Zuurstof Als je diep ademt, laat je energie door alle cellen, organen en elementaire aspecten van je lichamelijkheid stromen, dit vergroot je elektromagnetische veld.

Ontvangen bericht; DNA-herstructurering met lichttaal Lichttaal kan de mensheid zeker helpen bij het proces van upgraden of, laten we zeggen, het DNA herstellen tot zijn natuurlijke schepping binnen de menselijke lichamelijkheid en de elementaire Aarde, die één zijn.

Ontvangen bericht over ‘Ontsteking’ (covid-19) Dit virus, samen met vele hedendaagse aandoeningen, creëert een ontstekingsreactie via je immuunsysteem.

Een kennismaking met Lichttaal Lichttaal is een taal die niet alleen wordt uitgevoerd met woorden, maar ook met ritmische geluiden. Het is bedoeld om niet te proberen de woorden te begrijpen met het verstand maar te luisteren met het Hart.

James Gilliland berichten

Boodschap Van de Galactische Federatie van Werelden, Galactische Raden, Opgestegen Meesters, Engelen en Binnenste Aarde. Enki was de scheppergod, een meester-geneticus die van zijn creaties hield. Enlil was een verslagen generaal die zich op Aarde vestigde en een einde wenste aan het experiment dat Aardse mensheid heette.

James Gilliland, Voor de ontmoedigde en gedesillusioneerde Het is nog lang niet voorbij. Terwijl we in meditatie waren kwam Jezus binnen en liet een paar dingen vallen om te overdenken

Hulpmiddelen voor genezing van onzichtbare negatieve invloeden Een door James Gilliland aangereikte methode om negatieve entiteiten te verwijderen.

Ria Aurora Athena Ash berichten

Hallo prachtige familie, dit is een boodschap van Ash’Tar’Ka’ree Dit is een mooie gechannelde boodschap via onze broeder Zayn in onze groep van commandant Ash’Tar’Ka’ree.

Nieuwe Galactische update, 9 juni 2019 Een gechannelde boodschap over de naderende Astroide 2006QV89 van Ash’Tar’Ka’ree door Ria Aurora Athena Ash.

Snelle Galactische update van de Galactische Super Federatie, Commandant Ash’Tar’Ke’ree van het Jupiter Commando. Een telepatisch bericht van Ash’Tar’Ke’ree van het Jupiter Commando, gechanneld door Ria Aurora Athena Ash .

Eerste contact en The Event Een telepatisch bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad en Lady Anneya van het Jupiter Commando Eerste contact en The Event, gechanneld door Ria Aurora Athena Ash .

Het begin van het Jupiter Commando, het Ashtar Commando en De Grote Event Een telepathisch bericht van Commandant  Ash’Tar’Ke’ree van het Jupiter Commando  over het ontstaan van de Galactische Federaties en wat de Bermuda Driehoek werkelijk is door Ria Aurora Athena Ash .

De grootse hereniging van de hele schepping en de langverwachte massale landingen. Een ontvangen telepathisch bericht van een AncientAwakenings lid over de Grootse Gebeurtenis.

Een oproep tot actie !! Terugkeer naar het Licht Massa Meditatie op 21 januari tijdens de Maan Eclipse. Een oproep tot actie !! Terugkeer naar het Licht Massa Meditatie op 21 januari tijdens de Maan Eclipse door Ria Aurora Athena Ash .

Sai Baba, Svaagat hai privy (Welkom in privé ruimte) Een ontvangen bericht van een AncientAwakenings lid.

De integratie en energetische samenvoeging met alle grote Centrale Zonnen binnen de Universele Centrale Zon van de Moeder-Vader Godkracht. Een ontvangen telepathisch bericht van een AncientAwakenings lid over de Grootse Gebeurtenis

Boodschap van Sananda Een ontvangen bericht van een AncientAwakenings lid.

Telepathische communicatie met Kapitein Bassir en Lady Anneya van het Merkaba Sterren Schip Aurora. Een ontvangen bericht van een AncientAwakenings lid met uitleg waarvoor de Pleiadische en Galactische wezens naar de Aarde komen in zovele aantallen.

Geliefd hart, Ik kom om bij je te zijn in dit NU-moment als je Hogere Emanatie
Een ontvangen bericht van een AncientAwakenings lid.

David Wilcock berichten

De Video Waarvan Internet Niet Wil Dat Je Hem Ziet!” David Wilcock and Corey Goode (2018-2019) Een documentaire over wat er in de film ABOVE MAJESTIC (nu te koop) te zien en te horen is over de diepere achtergronden wat er op de wereld en daarbuiten afspeelt waar je niets over te horen krijgt in de nieuwsberichten

Exclusief interview met David Wilcock over wie er achter de vrije energie vrijgave zit en veel meer, deel 3 van 3 Een interview met David Wilcock over de diverse onderwerpen inclusief de vrijgave van vrije energie.  David is zeer openhartig en verteld veel informatie die hij al jaren weet maar nog niet heeft vrijgegeven.

Exclusief interview met David Wilcock over de waarheid achter 9/11 en meer, deel 2 van 3 Een interview met David Wilcock over de diverse onderwerpen inclusief over  9/11.  David is zeer openhartig en verteld veel informatie die hij al jaren weet maar nog niet heeft vrijgegeven.

Exclusief interview met David Wilcock over de branden in Californië deel 1 van 3 Een interview met David Wilcock over de branden in de plaats Paradise in Amerika en wat volgens David de oorzaak is en hoe de branden zijn ontstaan.
David is zeer openhartig en verteld veel informatie die hij al jaren weet maar nog niet heeft vrijgegeven.

Neal Donald Walsch berichten

Op deze dag van je leven, geloof ik dat God wil dat je weet… Een bericht van Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch, Gods bedoeling was niet van Hem afhankelijk te zijn Wat wil God? Niets. Helemaal niets. Denk er eens over na. Wat is het dat God wilt? Niets. Helemaal niets. Welk gevoel geeft je het? Hoe voelt deze gedachte aan als je hem omarmt?

Verander je gedachten over verandering. Is het mogelijk dat de realiteit die ik ervaar onwerkelijk is, door Neale Donald Walsch.

Een Aanwijzing Door Neal Donald Walsch

Heb alles lief, want dat is wat Ik ben Door Neal Donald Walsch

Leer Je Kinderen door Neale Donald Walsch

Cobra berichten

Cobra update, Plannen van de Lichtkrachten Een update over de situatie op de wereld en wat te verwachten.

Cobra: Situatie Update 26 september 2018 Er is toegenomen activiteit in het Galactische Centrum hetgeen leidt tot de uiteindelijke zuivering van al het duister en tot de voltooiing van het Galactische Netwerk van Licht, waar het Centrale Ras galactische hoge cultuur zelfs naar zulke achtergebleven plekken brengt als planeet Aarde.

Cobra: Samenvatting situatie op Aarde Een bericht van Cobra over de situatie op de Aarde en de daarbij betrokken groepen voor de bevrijding van de planeet.

Cobra: Zielsfamilies Een bericht van Cobra doorgegeven door de Pleiadians om ons voor te bereiden op de na-Event.

Overige berichten

Ans Hoornweg, Steeds meer chaos in deze “eindtijd” Een vooruitziende blik van Ans over de situatie op deze wereld, dit is een interessant videoverhaal over de “Eindtijd”.

Ronna Vezane, Wijsheidleringen door AARTSENGEL MICHAEL In het kort zullen wij de “Overgangsrite” bespreken dat jij, jullie en elke menselijke Ziel moet ervaren om de Vijfdimensionale Heilige Triade-identiteit terug te vorderen.

Ronna Herman met AE Michael “DE ESSENTIE VAN WIE JE BENT “ Zijn jullie er klaar voor om, voor eens en voor altijd, alle oude beperkingen, overtuigingen en tekortkomingen los te laten die jullie ervan weerhouden uit het moeras van pijn, gebrek en lijden te stappen?

Ronna Herman, Het Pad van Ascentie is het Pad naar Vrijheid Jullie werden geprogrammeerd met de wetenschap dat jullie voorbestemd waren om de grote, ongemanifesteerde leegte in te reizen als een afgezant van Licht.

Asil Toksal en De Elohim: Persoonlijke En Planetaire Evolutie De ontdekking van je grootste zelf, van je grootste potentieel, zal het grootste geschenk zijn dat je jezelf kunt geven.

Daniel Scranton, De Neergeschoten Ufo’s Boven Noord-Amerika Dit waren allemaal door mensen gemaakte vaartuigen die werden neergeschoten. We hebben nog meer goed nieuws over dit verhaal.

Ellaster, Sterfgevallen onder Europese kinderen van 0-14 jaar zijn met 552% gestegen sinds de goedkeuring van het coronavaccin Voor deze goedkeuring en de daarop volgende vaccinatiecampagne, lag de sterfte onder kinderen ver onder het verwachte niveau. Maar sindsdien is deze aanzienlijk toegenomen.

Arthura Hector, Volle Maan: Verschuiving Paradigma Oude en nieuwe velden veranderen waardoor verschillende realiteiten door elkaar heen kunnen gaan lopen. Blijf goed bij jezelf en neem op tijd afstand van de verwarring om je heen, zoals in de politiek.

Suzy Ward, Channeling van Matthew Ward, 1 december 2022 En als ze niet kunnen geloven dat regeringen hebben gelogen over vaccinaties die je gezondheid beschermen en hun contact met mijn kinderen in andere beschavingen onder de pet houden, is dat ook goed.

Mike Quinsey, Channeling van zijn Hogere Zelf, 9 december 2022 Sinds de laatste wereldoorlogen hebben mensen niet zulke grote problemen in hun leven ervaren. 

Daniel Scranton, Wat er Werkelijk gebeurt als je naar de Sterren kijkt Jullie kunnen ontvangen van sterren, planeten, manen en andere hemelse wezens.

Aurora Ray, De quarantaine is opgeheven: Wees klaar door Massa-Ascensie Het menselijk ras heeft Eons lang onder quarantaine gestaan. Dit betekent dat het ons niet was toegestaan te reizen buiten onze atmosfeer of interactie te hebben met andere sterrenstelsels en melkwegstelsels in het universum.

Een hypnotherapeute vertelt…, speciaal voor moeders/echtparen Een jongetje van 5 jaar kampt met onverklaarbare boosheid, verdriet en zet zich af tegen de moeder.

Mike Quinsey, Channeling van zijn Hogere Zelf Je kijkt om je heen en de wereld lijkt gek te zijn geworden en je denkt dat het niet erger kan worden maar het doet het wel, en hoezeer je het ook probeert, er lijkt geen manier om het te beheersen.

Jahn J. Kassl, RECHTSTREEKSE INTERVENTIE VAN GOD ! De directe tussenkomst van God is nabij, want jullie hebben de weg van heling bewandeld. Nu zul je hulp ontvangen van de bron van alle leven, die GOD is. (…)

DL Zeta, De Equinox Toegangspoort versnelt onze Verschijning in Nieuwe Dimensies De Wegwijzers zullen tijdens deze tijd een ruimte vasthouden die een veilige passage aanbiedt door de soms levenslustige en soms turbulente wateren die deze periode zullen vergezellen.

Anna Merkaba, Het is Tijd om Actie te Ondernemen Begrijp dat je hier niet bent om iedereen jouw besluit te laten volgen, je bent hier eenvoudig om te laten zien dat HET MOGELIJK IS om een machtig/krachtig wezen in een menselijk lichaam te zijn.

Ella Ster, Weefselklonters in bloedvaten blijken zelf-assemblerende elektronische circuits te zijn. Uit analyse blijkt dat de witte rubberachtige stolsels in bloedvaten zelf-assemblerende biostructuren zijn. Ze bestaan uit metaaldeeltjes die we in elektronische componenten zien.

John Smallman, Ontwaken is herinneren en verheugen. Wat iedereen moet begrijpen is dat de daders hun best deden zoals zij het begrepen hebben, en dat zij allen in hun vroege leven intense, zelfs slopende trauma’s hebben opgelopen die hen ertoe hebben gebracht nooit iemand te vertrouwen.

De Arcturianen, “Het Is Niet Jouw Taak Om Iedereen Te Redden Van Hun Driedimensionale Keuzes” De dingen op aarde veranderen snel en zullen nooit meer precies zo worden als ze waren, ook al blijven velen geduldig wachten tot dit gebeurt.

Ethan Huff, “Er Is Geen Klimaat Noodsituatie” Een groeiend aantal wetenschappers en andere professionals en deskundigen zijn het erover eens dat de zogenaamde “opwarming van de aarde” en andere klimaatveranderingsficties precies dat zijn: fictie.

Jahn J. Kassl, Chinese solaten in Europa ? Blijf onbevreesd en wees zonder angst! Wanneer de nood het hoogst is, zal jullie de grootste hulp worden geboden.

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf – 19 augustus 2022 Velen vragen zich af hoeveel erger de zaken kunnen worden nu de voorspellingen voor de nabije toekomst in de verste verte niet veelbelovend zijn.

Ellaster, Schokkende bewijzen: het coronavirus werd al in 2001 gezien als mogelijk biowapen Veel mensen kunnen het niet geloven dat de coronapandemie door belanghebbende partijen gepland zou zijn. Dat zowel het virus als het vaccin een biowapen zouden kunnen zijn, is nog moeilijker te geloven.

Anne Berlinger, Commandant Hatonn: 12 tekenen dat er iets van cataclysmische proporties aan het gebeuren is. Het lijkt misschien onmogelijk, maar ik vertel jullie de waarheid. Dit is nog nooit eerder gebeurd in de gehele Kosmos, en het brengt veel vreugde voor mij en alle Verlichte Rijken.

Cutting Edge, Smoking Gun deel 1 BEWIJS dat het Illuminati plan, om op 9/11 aan te vallen, al ver vóór 1995 bekend was! Deel 1: toekomstige catastrofale gebeurtenissen, accuraat voorzegd in het Illuminatie kaartspel van 1995 – 9/11 Aanval voorzien. 

Binnenlandse Bataafse Republiek, Stichting Open Nederland (SON) blijkt een ordinaire witwasmachine van de STAAT te zijn. Het in doodsnood spartelende beest is er alles aan gelegen dat alles blijft zoals het was, ondanks dat alles er omheen aan het veranderen is. Het witwassen van geldmiddelen door overheidsinstanties is niet nieuw, maar wordt nu wel duidelijk.

Ellaster, Benjamin Fulford: Moord op Abe en opblazen Georgia Guidestones zijn “grote stap” in “wereldwijde veldtocht” die “grote gevolgen zal hebben” Benjamin Fulford ziet enkele recente gebeurtenissen als onderdeel van een wereldwijde veldtocht tegen de politieke agenda van de G7-groep.

De Binnenlandsche Bataafsche Courant, Ritus Verum – De 144 Waarheden Ter nagedachtenis aan Maarten Luther, de enige man die 500 jaar geleden de waarheid durfde te spreken.

Marie-Josée Andichou, Wanneer zal het ophouden? Ieder mens wordt vandaag sterk door elkaar geschud, alsof er diep in jullie cellen aardbevingen gevoeld worden.

Athena: Begrijp Hoe Je Jezelf Definieert En Hoe Mensen Op Jou Reageren Het vinden van relaties met mensen die in staat zijn tot wederkerigheid of relaties met sommigen die in staat zijn in hun eigen emotionele, financiële en seksuele behoeften te voorzien, is belangrijk, evenals het hebben van mensen om aan te geven.

Jahn J. Kassl, HET KONINKRIJK ONTSTAAT (deel 2) Onophoudbaar is het op weg naar jullie, het is deel van een heilig proces, doordat het Licht in de hele schepping zegeviert. Ik omring elk mensenkind dat deze zinnen nu leest met mijn liefde. Je wordt vereerd want echt, je bent uniek.

Ellaster, Schokkende bewijzen: het coronavirus werd al in 2001 gezien als mogelijk biowapen Veel mensen kunnen het niet geloven dat de coronapandemie door belanghebbende partijen gepland zou zijn. Dat zowel het virus als het vaccin een biowapen zouden kunnen zijn, is nog moeilijker te geloven.

Jahn J. Kassl, HET KONINKRIJK ONTSTAAT (deel 1) De Aarde zal aan het einde van de ascensie precies in het centrum van de schepping verschijnen als haar helderste ster. De tijd dat de Aarde haar evolutie aan de uiterste rand van het bestaan ​​beleefde is voorbij.

Deep State Agenda, Vernietiging van de mensheid Vaccinatieprogramma’s zijn waarschijnlijk de belangrijkste aanval op de gezondheid van de mensheid. Maar er zijn andere aanvalsmechanismen waartegen gewaarschuwd moet worden.

Marie-Josee Andichou, De Telosianen: Wanneer zal het ophouden? Ieder mens wordt vandaag sterk door elkaar geschud, alsof er diep in jullie cellen aardbevingen gevoeld worden. Jullie beleven cyclonen, stormen, vulkaanuitbarstingen op jullie Aarde en dit, tot diep binnenin jullie cellen.

Sharon Stewart, Begrijp Hoe Je Jezelf Definieert En Hoe Mensen Op Jou Reageren Het vinden van relaties met mensen die in staat zijn tot wederkerigheid of relaties met sommigen die in staat zijn in hun eigen emotionele, financiële en seksuele behoeften te voorzien, is belangrijk, evenals het hebben van mensen om aan te geven

Peter B Meyer, GESARA globaal welvaartsprogramma GESARA staat voor Global Economic Security and Reform Act, ondertekend door alle 209 soevereine naties van de wereld, en is de meest baanbrekende hervormingswet voor de planeet Aarde.

Jahn J. Kassl, “Wat is er in 2012 gebeurd” Volgens de Maya-kalender zouden er in 2012 grote omwentelingen op deze aarde zijn, althans volgens de interpretatie. Maar er gebeurde weinig.

Ann Albers, “Liefde is Machtiger dan Woorden” Elke gedachte, elk woord, elke daad stuurt een vibrationele rimpeling in de oceaan van gedeelde energie. Dit is hoe je je wereld positief kunt beïnvloeden, zelfs wanneer het lijkt alsof je niets “doet”.

Terri Wade, White Hat Overname Als je maar een paar jaar terug kijkt zijn er dingen veranderd, dit komt door de overname van de White Hats. Zij helpen de mensheid om ons naar een gedeelde tijdlijn van Licht te brengen.

Ashtar over Starlink Ik ben Ashtar Sheran met een boodschap voor de mensen van de aarde. Ja, deze verklaring is correct. Starlink zal de link zijn voor het nieuwe Quantum systeem.

DE RAAD – Niemands inspanning zal overbodig zijn. Maar bedenk wel dat de gebeurtenissen die zijn voorzien, waarvoor wij jullie hebben gewaarschuwd, zeer waarschijnlijk spoedig over jullie heen zullen komen.

Vladimir Putin – Het Grote Plan (deel 3 van 3) Het laatste deel over de analyse van het Grote Plan en de consequenties voor Nederland. Eerst de actualiteiten van de dag. Gebeurtenissen volgen elkaar nu in razend tempo op.

Vladimir Putin – Het Grote Plan (deel 2 van 3) In vervolg op ons vorige artikel analyseren we wat de consequenties zijn van het abnormale gedrag van het Westen en de uitspraak van Vladimir Putin als hij spreekt over wat er gebeurt naar aanleiding van de sancties en wapenleveranties.

Herstel de Republiek, Vladimir Putin – Het Grote Plan (deel 1 van 3) We zullen proberen een voorlopige analyse van het slagveld in Oekraïne te maken aan de hand van berichten, ontdaan van propaganda en het interpreteren van kaarten.

Aurora Ray, De unieke gebeurtenis Ze noemen ons de Galactische Federatie van Werelden omdat alle werelden die willen leven in het vreedzaam naast elkaar bestaan met de galactische gemeenschappen, lid zijn van deze goddelijke organisatie.

Galactische Federatie, De unieke gebeurtenis Ze noemen ons de Galactische Federatie van Werelden omdat alle werelden die willen leven in het vreedzaam naast elkaar bestaan met de galactische gemeenschappen, lid zijn van deze goddelijke organisatie.

Jahn J. Kassl, De Grote zwendel komt Nu aan het Licht ! De Arcturiaanse Raad “Het goede en positieve aan deze tijd is dat hoewel er veel slechte dingen worden gedaaner uiteindelijk goede dingen worden gecreëerd”.

Raad van Overzieners: Toegang Krijgen tot Jullie Superkrachten Wij zijn aanwezig bij jullie op Planeet Aarde, wij zijn de Goddelijke Raad van Overzieners. Wij zegenen jullie bewustzijn voor jullie persoonlijke grotere Eenheid met alles wat jullie reeds zijn.

Patrick H. Berlinger, De Waarheid in een Notendop Alle kennis zoals geschiedenis, wetenschap en religie is veranderd om de waarheid te verbergen. De “heilige boeken” die als gidsen aan de mensheid werden doorgegeven, zijn speciaal aangepast om de Waarheid te verbergen.

STAAT DER NEDERLANDEN heeft de rol van Vaticaan overgenomen Er is een 100% kwaadaardige supermacht die over de Aardbewoners regeert. Uitsluitend door geweld en mogelijk gemaakt door een onuitputtelijke rijkdom, in de loop der eeuwen bij elkaar gestolen.

Natural News, Wetenschappers omarmen nu de verklaring van de ontvolking door vaccins waarom de vaccins zo veel mensen doden De injecties die gewoonlijk Corona vaccins genoemd worden, zijn bedoeld om te experimenteren op het menselijk ras en om uit te vinden welke dosis van een nog onbekend vergif nodig is om mensen te doden,” merkte Free West Media op in een recent verslag.

Persconferentie 23 januari 2022 Brussel (gedeelte met Reiner Fuellmich en Viviane Fischer (NL subs) Dit is een gedeelte uit een ruim twee en een half uur durende persconferentie van Child Health Defense (CHD) Europe. , waarin Dr. Reiner Fuellmich en Viviane Fischer vertellen over de voortgang van het strafrechtelijk proces dat binnenkort van start gaat.

Kimberly Goguan, speciaal bericht aan Wereld bevolking Dit is een speciaal bericht over de situatie op Aarde, we zien wat er uiterlijk voorvalt over de hele wereld, maar wat is er ondertussen op de achtergrond gebeurt.

Handboek voor lichtwerkers door Kryon. In deze situatie hebben jullie energie die zelfs stroomt uit de stoelen waarin jullie zitten.

Matthew Ward, 7 janauari 2022 Nu zijn we bevoorrecht en vereerd om God te verwelkomen, die vroeg om een stem in deze boodschap.

Ella Ster: Reiner Fuellmich, “Dit is een spel van Russisch roulette” Hoe komt het dat veel mensen geen of nauwelijks bijwerkingen ervaren van de injecties, maar anderen sterven of ernstige vaccinatieschade oplopen? Er vindt een experiment binnen een groot experiment plaats. “Dit is een spel van Russisch roulette,” zegt Reiner Fuellmich.

1933 – 1945 Gewone Duitser juichte om ‘maatregelen’ tegen Joden Onthullende dagboeken laten zien hoe de gewone Duitser in die tijd verblind was door de staatspropaganda en de jacht op de Joden toejuichte. De parallellen met nu zijn schokkend.

Jahn Kassl, Boodschap van Jezus Christus, Geboorte en Kindertijd Mijn Hart is gevuld met Vreugde dat er zoveel Energie van Liefde in jullie is. En dit innerlijke licht schijnt meer en meer, zodat het voor ons zichtbaar stroomt in het hele Universum.

MEESTER KUTHUMI over kinderen, LIEFDE IS VRIJ! “Een kind kan alleen gedijen als het de vrijheid heeft om zijn eigen gevoelens en gedachten te uiten – alleen door eigen ervaringen te hebben verwerft het meer zelfvertrouwen”.

Aartsengel Michaël: Vergelijk Jezelf Niet Met Een Ander Mijn aanwezigheid hier vandaag is nodig om met jullie de meditatie van het 12/12 portaal, de volgende dag twaalf, te bevestigen.

Michael Salla, Cabal leiders gaan naar Antarctica om zich over te geven aan aliens en de Aarde Alliance Onlangs is in het nieuws opgedoken dat de wereldelite (aka cabal) naar Antarctica reist voor een geheime bijeenkomst.

Peter B. Meyer, “Wees voorbereid op de grote verandering” Geweldig nieuws; We zijn bevrijd; Geen enkel cabal crimineel zal ontsnappen

Ella Ster, We gaan nooit meer terug naar het oude normaal en moeten dat ook niet willen Het nieuwe normaal is allesbehalve normaal. Het is een onnatuurlijke situatie, die door de inzet van angst en dreiging is opgedrongen.

Arthura Hector, Intenties en Codes Covid-19 De ‘Storm van Chaos’ zal gaan rondwaren. Dit is de tijd waarin jullie levenskwaliteit op scherp wordt gezet.

Galaxy Girl, Het leven zoals je het kent staat op het punt verder uit te breiden, wat schokkend zal zijn voor hen die slapen. Dit kanaal wil dat ik spreek hoe je de waarheid vertel aan diegenen die het niet willen horen, waardoor je waarschijnlijk in andere levens gedood zou worden.

Frank Hoogerbeets, Een Nieuwe Planeet, Een Nieuw Tijdperk: Eris of Janus? In 2005 werd in ons zonnestelsel een nieuwe planeet ontdekt die nog verder verwijderd is dan Pluto.

Gecodeerde woorden in het “nieuws” en hun betekenis Binnenkort ga je horen over bepaalde hoog geprofileerde mensen zoals beroemdheden, politici, machthebbers, elite, biljonairs die een vorm van Covid hebben

De 9D Arcturiaanse Raad, Massale Ontwakingen om 2021 mee af te sluiten Wij blijven getuige van jullie bewustzijnsevolutie als een menselijk collectief en wij merken dat er een grotere kans is op massale ontwakingen in deze laatste maanden van 2021 vanwege hoe goed jullie hebben omgegaan met de Equinox-energieën en de algehele September-energieën

ADAMU – Het Sterrenzaad Contract, Planetaire Ascentie – Maart 2017 Vandaag wil ik rechtstreeks tot de Sterrenzaden van Planeet Aarde spreken. Maar zelfs als je het niet voor mogelijk acht dat je zelf een Sterrenzaad bent, nodig ik je uit om toch deze uitgave te lezen. Ik denk dat iedereen met een open geest er waarde in zal vinden!

Merlijn, De Magie buiten je Mijn Dierbaren, als jullie dit lezen, hoop ik dat jullie weten, dat jullie meer dan in staat zijn om een Magische wereld om je heen te creëren.

Koningin Romana Didulo, De Nederlandse “Mensen in Nood” Boodschappenpagina op TELEGRAM Onze groep helpt mensen die financieel in het nauw komen door alle Corona maatregelen, baanverlies, ziekte e.d. door de zogenaamde ‘’pandemie’’.

James Gilliland, Boodschap Van de Galactische Federatie van Werelden, Galactische Raden, Opgestegen Meesters, Engelen en Binnenste Aarde. Enki was de scheppergod, een meester-geneticus die van zijn creaties hield. Enlil was een verslagen generaal die zich op Aarde vestigde en een einde wenste aan het experiment dat Aardse mensheid heette.

Ivo van Vega, Mensen en Computers Als je denkt je lichaam of je brein in een hoger functionerende staat te microchippen, ontken je je eigen natuurlijke krachten omdat je brein waarschijnlijk op het niveau van de chip zal blijven vibreren.

Dr. Joe Dispenza, De werkelijkheid wordt bepaald door collectieve netwerken van waarnemers Elke keer dat mensen interactie hebben met informatie, veroorzaakt het veranderingen in hun biologie. Als ze nieuwe informatie leren, zouden we kunnen zeggen, dat deze informatie een deel van hun geest of bewustzijn wordt.

Sharon Stewart, Ashtar geeft uitleg over het Q(uantum) F(inancieel) S(ysteem)

De 9D Arcturiaanse Raad, Massale Ontwakingen om 2021 mee af te sluiten Jullie helpen jullie medemensen op manieren die jullie onmogelijk kunnen kwantificeren, of zelfs maar begrijpen met de fysieke menselijke geest.

Meester El Morya, “Het onvoorstelbare komt eraan!” Iets totaal onvoorstelbaars staat op het punt te gebeuren en zal de harten van de mensen in vuur en vlam zetten voor wat essentieel is.

De Pleiadische Raad, – Bestaande beschavingen van Atlantis, Lemuria, en Mu – De Duistere Krachten zijn Uiteengevallen. Eindelijk is de tijd gekomen om enkele onthullingen te presenteren waar velen op hebben gewacht. Dit is een moeilijke maar absoluut noodzakelijke beslissing geweest, omdat deze onthullingen het grootste deel van de bevolking zullen schokken en zeker degenen die nog diep in slaap zijn, ze uit hun illusie te laten ontwaken om de ware realiteit te zien.

Ivo van Vega: De toekomst zal geen geld hebben Als je inmiddels nog niet door hebt dat ons economisch systeem het middelpunt is van de controle van de Illuminatie over ons, dan moet je dit begrijpen.

Mira van de Pleiadische Hoge Raad over ‘Slippunten’ Als jullie om je heen kijken is het duidelijk dat delen van jullie wereld aan stukken zijn. Zaken waarvan jullie dachten dat die voor altijd van jullie zouden zijn, verdwijnen uit jullie leven.

Ivo van Vega: Het Gedrag van het Ego Begrijpen Wees altijd op je hoede voor ego. Ego is het deel van de ziel dat probeert onvrede te creëren.

Jennifer Farley, Een schrijven van de Schepper, “Sta in alle Eerlijkheid” Als je jezelf laat buigen of anderen toestaat je naar hun hand te zetten
door gesproken of onuitgesproken verwachtingen, is dat een recept voor rampspoed en zelfhaat.

De Hiërarchie, De Energieën van Licht en Donker en Harmonie Vinden in Jezelf Het is met name jullie veranderende concept van dualiteit waar we het deze keer over willen hebben.

Aangeboden door GOD en Zijn Helpers, met als Thema: “NATUUR-GEWELD” Lieve mensen, het is verdrietig hoe het er momenteel aan toe gaat. Zóveel Dierenleed, zóveel Mensenleed, wáár gaat dit naartoe?.. Overstromingen, Aardbevingen, Doden en Gewonden: wat wil dit zeggen?

Ans Hoornweg, De tijd is rijp. Herplaatst, is nu zeer actueel. In dit blog wil ik een aantal feiten onder de aandacht brengen die heel binnenkort naar buiten zullen komen ….. omdat de tijd rijp is!

Meester El Morya: Vrijheid door Corona Inenting? Ga geen contract aan met het systeem – en de Corona vaccinatie is een contract. Door dat te doen, stem je ermee in dat het systeem over jouw lichaam en over jouw psyche mag beschikken.

Channeling met De Arcturiërs: Voorbereidend op een nieuwe realiteit Of we ons er nu bewust van zijn of niet, we bereiden ons ALLEMAAL voor op een nieuwe realiteit. Nu is deze nieuwe realiteit waar we ons onbewust, of bewust, op voorbereiden er eigenlijk ALTIJD geweest.

Final Wakeup Community, Alles is een illusie 5 Covid Pandemie is Nep – Ontvolking is het Doel

Ivo van Vega: Macht over Anderen Versus Macht over Zichzelf Systemen Twee systemen: Macht over Anderen (Draconisch) systeem, en Macht over Jezelf (Natuurlijk menselijk) systeem.

Ivo van Vega: Jezelf Aan Anderen Opdringen Jullie luisteren niet. Het is alleen wat je wilt dat belangrijk is. Je werkt niet samen met anderen – je dringt je wil aan hen op. Dit is dominantie van anderen en een totale minachting voor hun vrije wil.

Ivo van Vega: Waarom Dingen Fout Gaan Waarom creëren we verkeerde dingen? Omdat we ons scheppend vermogen interpreteren via de Matrix. Terwijl in feite de universele wet altijd voor ons beschikbaar is geweest, het kan niet anders. We hebben echter geleerd er misbruik van te maken.

Pam Jackson, Visioen over de Zonneflits / De Event Ik bevind me op een pad wat er voor mij uitziet en aanvoelt als een paradijselijke tropische omgeving en het lijkt alsof ik loop / zweeft en mij prikkelt om de tijd te nemen om het een en ander te onderzoeken.

De 9D Arcturiaanse Raad, ‘De Krachtigste Portalen Die Jullie Ooit Zullen Betreden’. Wij hebben zovelen van jullie wakker gemaakt voor de energetische portalen die jullie om je heen hebben en die wij voortdurend aan jullie dimensie toevoegen om ons energie leveringssysteem te verbeteren.

Ella Ster, PCR-teststaafjes onder de loep: Darpa Hydrogel vermindert functie pijnappelklier Een onderzoek uit Slowakije, waar ziekenhuispersoneel de PCR-teststaafjes onder de loep nam, toont zeer verontrustende onderzoeksresultaten.

Benjamin Fulford, Einde Imperium Davos Club nu de Totalitaire Machtsgreep Implodeert Als ik nu een lid was van de groep van pseudo God-Koningen van de Aarde in Davos zou ik bang zijn, heel erg bang. Dat komt doordat hun lange en minutieus geplande gebruik van een gefabriceerde of verzonnen pandemie om een totalitaire wereldregering te kunnen beginnen aan het imploderen is.

Ivo van Vega: Omgaan met hen die niet wakker willen worden Hier gaan we dan, mensen. Ik heb de bons gekregen van mijn zus. Ik had haar al een tijdje niet gesproken, omdat er eigenlijk niets te bespreken valt. Ik ben helemaal over de Ascensie en de Storm, en zij weigert absoluut om er iets over te horen. Ze wil het niet horen.

Suzanne Lie, De Arcturianen, Ik bevrijd Vandaag, binnen dit uur,   Binnen deze minuut, Binnen het NU, Bevrijd ik de 3D Matrix;   Uit mijn Geest, Uit mijn Brein, Uit mijn Gedachten

Ivo van Vega: Loosh, Negatieve Entiteiten – Deel 4/4 In dit laatste niveau van ontkrachting zullen we het hebben over de manier waarop de mens in wisselwerking staat met grotendeels ongeziene negatieve entiteiten.

De Voorspelling van Peter Deunov uit 1944 Enkele decennia zullen verstrijken voordat dit Vuur komt, dat de wereld zal transformeren door het een nieuwe moraal te brengen. Deze immense golf komt uit de kosmische ruimte en zal de gehele aarde overspoelen.

Ivo van Vega: Loosh, Negatieve Entiteiten – Deel 3/4 De energie vampier is een wezen dat voorkomt in laagfrequente werelden met demonische aantastingen. Dit ongelukkige wezen staat op het punt los te komen van de goddelijke bron. Ja, inderdaad.

Ivo van Vega: Loosh, Negatieve Entiteiten – Deel 2/4 Hier is Ivo aan het woord over iets dat maar door weinigen wordt besproken – de creatie en consumptie van Energie. Godzijdank hebben galactische en universele krachten ingegrepen om hun bestaan en hun invloed op de planeet Terra te verminderen.

Water, het goedkoopste medicijn, volgens dr. Batmanghelidj Het uitgebreid klinisch en wetenschappelijk onderzoek van Dr. Batmanghelidj heeft echter aangetoond dat water een voedingsstof is en bovendien alle lichaamsfuncties regelt, inclusief die van vaste materie.

Ivo van Vega: Loosh, Negatieve Entiteiten – Deel 1/4 In de lagere dimensies heeft al het fysieke leven energie nodig om zichzelf in stand te houden. Jullie fysieke lichamen hebben een te lage trillingsfrequentie om zonder voedsel te kunnen leven. Ondanks het feit dat zij door de ziel zijn geschapen, hebben zij het levensonderhoud nodig van de planeet waarop jullie leven.

Ans Hoornweg, Vrede op Aarde Terwijl ik naar een mooie film zat te kijken hoorde ik een wezen die zich Bardo noemde. Hij liet zich niet zien, maar gaf mij onderstaande boodschap telepatisch door.

De Pleiadiërs – De Grote reis naar de Aarde! DE GEGEVENS IN DEZE TRANSMISSIE ZIJN AFKOMSTIG VAN DIRECTE PLEIADISCHE CHANNELLING, VAN NDE’S, VAN PROFESSIONELE KWANTUMHYPNOSE-SESSIES EN BEPAALDE PRE-HISTORISCHE GEGEVENS KOMEN UIT DE LEMURISCHE ROLLEN DIE ZIJN DOORGEGEVEN DOOR DE GROTE WITTE BROEDERSCHAP.

Ans Hoornweg, De Tijd is rijp Een bericht van Ans Hoornweg over de “leiders” van de Wereld.

Matthew Ward over het Coronavirus Nu dan, onze laatste boodschap over deze “pandemie” is net zo goed op vandaag van toepassing, maar we zullen explicieter zijn over waarom de reguliere media het coronavirus zogezegd “voor jullie neus” houden.

De Galactische Raad over Rechtvaardige Woede Rechtvaardige woede is momenteel een belangrijke functie op Aarde. De mensheid, in het bijzonder de spirituele en religieuze gemeenschappen is geleerd dat woede verkeerd en schadelijk is.

Dit is de Belofte Doorgegeven door Ron Head van De Raad

Een boodschap van God: Het Zeer Energetische Jaar van Genade Een boodschap over het jaar 2020

Code van Neurenberg en Rechten van de Mens De Code van Neurenberg betreft onderzoek en experimenten op of met mensen. De Code kwam voort uit de Processen van Neurenberg  na afloop van de Tweede Wereldoorlog naar aanleiding van de onderzoeken die onder meer door Josef Mengele waren uitgevoerd.

Koninging An- Ra, Boodschap over nieuwe technologieën in de Nieuwe Gouden Eeuw Ongeveer 5.000 jaar geleden bezocht ik en de Machtige God Ra jullie planeet Aarde om de vooruitgang van jullie beschaving te ondersteunen. Velen van onze soort kwamen met ons mee en we plantten ons neer in het oude land van Egypte.

2020 wordt het begin van grote veranderingen Onlangs sprak ik met astrologe Ellen over de horoscoop van de komende jaren. Er breekt een bijzondere periode aan van grote omwentelingen. Toch zullen we de gewenste veranderingen zelf, met onze eigen initiatieven moeten gaan doorvoeren.

De Raad: – Het Al als bewustzijn Een channeling van Ron Head van De Raad, HET Al bekeken vanuit het begrip van bewustzijn, wat slechts een aspect er van is, maar wel een belangrijk. Het is belangrijk omdat het zo velen zal helpen om zo veel meer te begrijpen.

Ronna Herman, “Jullie Vaardigheden als een Medeschepper Perfectioneren” Jullie zitten middenin een monumentaal proces – een complexe procedure van het kiezen en manifesteren van jullie bestemming voor het Nieuwe Tijdperk, welke geleidelijk aan jullie meer verfijnde, uitgebreide werkelijkheid van morgen zal worden.

Getallen van de Engelen Als je meerdere keren dezelfde getallen ziet dan is dit zeker een interessant overzicht om je getal nader te bezien wat het jou wilt vertellen.

ONZE HERKOMST VAN DE STERREN Een verhaal met meerdere inzichten en uitleg over onze oorsprong.

Is er een grote terroristische aanslag in Rotterdam gepland? Ole Dammegard heeft een spoedoproep uitgebracht dat er in Europa op meerdere locaties gelijktijdig terroristische aanslagen gepleegd zijn.

Nieuwe Sneeuw op Aarde Steve Rother Mensen zijn op zoek naar dingen om naar terug te keren, om naar wat je een ‘normale’ energie zou noemen terug te gaan. Nu gaan we je vertellen dat ‘normaal’ in deze dagen heel anders is dan een paar jaar geleden.

WIENS PLAN IS HET EIGENLIJK, door Barbara J.Marciniak Sommige bezitters van jullie Aarde hebben het bestaan van de Aarde verborgen, waardoor het voor een lange tijd vergeten zou worden en niet meer op de kaarten was te vinden. Dat is interessant, nietwaar? Waarom zouden ze dat hebben gedaan?

Bond Overheidszaken viert ‘Coronabevrijdingsdag’ Aansprakelijkheidsactie tegen Rutte om coronabeleid De Nationale Bond tegen Overheidszaken is een actie gestart om de Nederlandse ‘lockdown’ te stoppen. De coronamaatregelen van Mark Rutte en consorten gaan ongekend ver, terwijl een feitelijke grondslag voor die maatregelen ontbreekt.

STOP 5G: STEL TELECOMPROVIDERS & POLITICI AANSPRAKELIJK Een actie tegen 5G van Bond tegen Overheidszaken.

Judith Kusel, De Sluiers van Geheugenverlies / De Illusie wordt verwijderd: De stadia van inwijdingen en zielengroei De Sluiers van Geheugenverlies werden over de mensheid geplaatst toen ze na de val van Atlantis in de 3e dimensie toestand vielen. Deze sluier heeft 7 lagen en is in deze positie geplaatst voor elke incarnerende ziel zodat zij in staat waren om de 3e dimensionale wereld te verkennen, de waarheid vergetend van wie en wat ze werkelijk zijn op zielniveau.

Verbind je nu met de wezens van de zee….en zie dat ze voor je zingen. Een korte meditatie en rustpunt creëren om in jezelf te blijven met alle drukte om je heen.

Video over Q We Are The Plan to save the World (met Nederlandse ondertiteling) Voor ondertiteling, selecteer instellingen en kies bij ondertiteling de juiste taal.

Wie ben jij werkelijk? Was dit de grootste cover-up ? Een deel uit de “Schumann resonantie cursus”, door Anton Teuben

Wat zich achter de schermen afspeelt wordt doelbewust stilgehouden Een doorgegeven bericht uit 2009.

Oefening voor het aantrekken van zuivere, Goddelijke energie van de Schepper. Dit is een oefening om u te omringen en te vullen met hoge energieën en u een gevoel te geven van rust, kalmte en bescherming. Neem er de tijd voor en zonder u even af om deze oefening te doen. Hoe meer u in uzelf kunt komen des te beter zal het resultaat zijn.

Nederlandstalige Youtube video’s over corona situatie Enkele Youtube video’s over de corona situatie met verschillende onderwerpen en sprekers.

Hoe zet je iets negatiefs om in iets positiefs. Ik bedank de regering en de farmaceutische industrie dat ze ons hebben gewezen op de anderhalve meter omgeving.

Ziektepatronen en hun mogelijke emotionele betekenis Ons lichaam kan aan de noodrem trekken en een klachtenpatroon creëren om ons als het ware te motiveren bij onszelf stil te staan. Als we de spanning steeds verder opvoeren, dan knijpen we als het ware steeds meer de energiekanalen af waardoor er minder levenskracht de cellen kan bereiken. Er ontstaat een spannings-situatie die schreeuwt om een ventiel om te kunnen ontsnappen.

Leven vanuit je ziel   door Maria Magdalena met oefening om jezelf in stilte te brengen.